TrueVanDal Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 hej ! potrzebuje pomocy!! jestem w misji w jakiejś fabryce i mam wysadzić wejscie jak wysadzam pisze mission failed too many civilians lives were lost !! POMOCY BŁAGAM BŁAGAM POMÓRZCIE PRÓBOWaLEM JUSH WsZYSTKO! Masz wysadzić ale po pewnym czasie ;). Mówią żeby postawić bombę czasową z zapalnikiem i trzeba to ustawić na...chyba 4 minuty, już nie pamietam. Teraz sobie czekamy spokojnie aż tyle czasu minie, bomba wybucha i jest wszystko oki. Masz mission failed bo wysadzasz od razu a w środku są cywile którzy "jakoś" muszą się wydostać i musisz dać im na to czas...IMO głupota ale tak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kama1765 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Masz wysadzić ale po pewnym czasie ;). Mówią żeby postawić bombę czasową z zapalnikiem i trzeba to ustawić na...chyba 4 minuty, już nie pamietam. Teraz sobie czekamy spokojnie aż tyle czasu minie, bomba wybucha i jest wszystko oki. Masz mission failed bo wysadzasz od razu a w środku są cywile którzy "jakoś" muszą się wydostać i musisz dać im na to czas...IMO głupota ale tak trzeba. DZIĘKUJE CI BARDZO!!!!!! DZIĘKI zaraz spróbuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) DZIĘKUJE CI BARDZO!!!!!! DZIĘKI zaraz spróbuje :) A najlepiej to przeczytaj topic, wszystkie Twoje problemy są opisane. Edytowane 7 Marca 2006 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a ja mam problemik instalator wywala mi ze mam za malo miejsca na dysku (mam 16gb a ten pisze ze trzeba przynajmniej 1mb :lol: ) jakims cudem 2x udalo sie wlaczyc instalke jednak na ktoryms tam procencie postępu (losowo) wyskakuje parametr niepoprawny i disk full :lol: o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeatherFace Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ja także mam problem, związany z multiplayerem -zakładam (create) grę DM, ustawiam wszystkie opcje, rozpoczynam mapę...i nic. Nikt nie wchodzi na pokój, czekam, czekam i nic...nie wiecie co to moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ja także mam problem, związany z multiplayerem -zakładam (create) grę DM, ustawiam wszystkie opcje, rozpoczynam mapę...i nic. Nikt nie wchodzi na pokój, czekam, czekam i nic...nie wiecie co to moze byc ? Moze firewall blokuje, albo jesli masz router to trzeba forwardowac porty uzywane przez gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 ludzie powiedzcie mi jak i skąd wziąć TNT w drugiej misji żeby rozwalić czołga który przeszkadza załadować amunicje na ciężarówki bo stanełem i nie wiem już co robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Z namiotu na placu, gdzie są trzy czołgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 biore z tych namiotów wsio co sie da, chyba że nie wiem jak użyć tego TNT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Wybór i użycie przedmiotów, zobacz w ustawieniach sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 mam ten sam problem mam tnt bo zgarnąłem go z namiotu ale nie umię go wybrac z posiadanych broni no i stoje na 2 misji... dla wszystkich z tym samym problemem. naciskamy klawisz "i" pojawia sie nam nasze inventory (wyposazenie) i wtedy naciskamy klawisz "." lub "," kropka lub przecinek :) przesuwa nam to wyposazenie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek03 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 W grze są trzy tryby: single, LAN i multiplayer. Ten ostatni dzieli się na: deathmach, team deatchmach i assassination. Nie wiem na czym polega ten ostatni tryb. Mam udupione łącze i nie mogę póki co grać sieciowo, pobiegałem sobie tylko samotnie po tych multi mapkach i powiem że bardzo ciekawie to wygląda. Bronie są różne, ale chyba najciekawiej gdy wszyscy będą latać ze snajperkami :) Jest na tych mapach dużo fajnych zakamarków i dużo otwartej przestrzeni. Mapy są ogromne. Nie mogę się doczekać jak mi ruszy łącze ! Jedna z map do deathmacha A to inna mapka, też fajna Nadmudo jak jak jeszcze grasz w gre to powiedz mi co trzeba zrobic w misji z naukowcami sa 3 cierzarowki rozwalam je i pisze ze oficer spalil dokumenty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...