Przemol Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 JAK ZDJĄĆ RADIATOR Z PROCESORA SLOT 1 [ NIEMA TEJ ZAPINKI] P2- 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 a czym on jest przymocowany? ja mam taką fajna zapinke z obydwu stron :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 on ma zamontowany wentylator w obudowie ,a zapięcie jest dziwne no nie ma tej zawleczki i nie wiem jak zdjąć radiator a grzeje się jak cholera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 nie masz z drugiej strony procka takiego bajeru do przesowania , to jest taka jakas dziwna blaszka , hmmmmmmm....... czyzby to jakis BOX przymocowany na klej ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no ja mam p2 300 i radiator mam przynitowany czy jak to nazwac, w kazdym razie za duzy nie jest i tez bym go chetnie zmienil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 ludzie kturzy nie umiecie zdiac radiatora z p2 rozwierccie te sruby (ja tak zrobilem) wiertlem ok 4mm bez udaru:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 tak dla uscislenia to nie sruby a nity czy cos w tym stylu, a pytanie mam, skoro zdjales radiator, to pewnie zalozyles wiekszy - i co, mocno pomoglo obnizyc temperature? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 JAK ZDJĄĆ RADIATOR Z PROCESORA SLOT 1 moze to pomoze :wink: http://www.thetechzone.com/articles/p3_hea...sink_remove.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 zalozylem titana ttc-d5tb temperatura spadla duzo przy godzinie surfowania i wlocznego seti jest ruznica ok 10*C a w spoczynku 12-14*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Rozwal plastika i wtedy odejdzie sam tak zrobilem i z tylu sa 2 zapinki i tam se pogrzeb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ludzie kturzy nie umiecie zdiac radiatora z p2 rozwierccie te sruby (ja tak zrobilem) wiertlem ok 4mm bez udaru:)dlaczego bez udaru ? 8O :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ludzie kturzy nie umiecie zdiac radiatora z p2 rozwierccie te sruby (ja tak zrobilem) wiertlem ok 4mm bez udaru:)dlaczego bez udaru ? 8O :lol: :wink:bo rozjebiesz proca jak bys nie wiedzial udar to takia nasadka na wiertarke do wiercenia w betonie niedosc ze wiertlo sie kreci to jeszcze porusza sie doprzodu idotylu jak mlot pneumatyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...