Bump Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Chciałem kupić Radka x800 i zastanawiam sie czy w tym przedziale cenowym do 1100 jest on dobry i czy przypadkiem nie przepłacam. Za pomoc z góry dziękuję. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a bym bral 6800le, ale tylko z gwarancja modowalność. to zawsze 16 a nie 12 potoków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 A to w tej się nie da ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) radeon ma 12 potoków a gf 16 wic gf bedze wydajnijeszy (oczywiscie jak odblokujwsz) Edytowane 6 Lipca 2005 przez Kvaz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 NIE, w X800 nic nie odblokujesz :wink: Wystarczy poszukać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 No tak ale po czym mogę poznać, że takową kartę da się zmodować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 w przypadku GF tak a jak w przypadku ATi? nie wiem, strzelam ze tak samo :P ale ja sie nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 X800pro daje sie zmodować biosem od XT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Kvaz! napisał(a): a bym bral 6800le, ale tylko z gwarancja modowalność. to zawsze 16 a nie 12 potoków :) 1530505[/snapback] A jest 6800LE na PCI-Express? Ja bym polecał X800XL, ale będziesz musiał dołożyć jakies 50-100zł. Do 1100zł raczej nie ma nic ciekawego(chyba że znajdziesz X800XL w takiej cenie). X800 raczej sie nie opłaca kupować skoro znacznie szybszy X800XL jest tylko troszkę drozszy. Edytowane 7 Lipca 2005 przez Majdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Kvaz! napisał(a): a bym bral 6800le, ale tylko z gwarancja modowalność. to zawsze 16 a nie 12 potoków :) 1530505[/snapback] Slyszalem o gwarancji , rekojmi ... ale o gwarancji modowalnosci to nie slyszalem. ;) Moze warto napisac do producentow i zapytac sie o to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Tom0000 napisał(a): Slyszalem o gwarancji , rekojmi ... ale o gwarancji modowalnosci to nie slyszalem. ;) Moze warto napisac do producentow i zapytac sie o to? 1534113[/snapback] Gwarancje modowalnosci daje sprzedawca uprzednio sprawdzając kartę czy da się odblokować. Po co pisać do producentów? Żeby tą możliwosć zablokowali? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 X800 ma wyższe taktowania i lepsze czasy dostępu na pamiątkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 disel napisał(a): X800 ma wyższe taktowania i lepsze czasy dostępu na pamiątkach 1537014[/snapback] Zależy jak leży ;] Ale chyba Radziu okaże sie lepszym zakupem... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^CziLoSs^ Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Bierz 6800LE zmodujesz do 16potokow i bedize gitens podkrecisz i bedize bardziej wydajny od x800 , tylko powiedz jaka masz zasilke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Czyli normalka... ... Po tych odpowiedziach już wiadomo co kupić. :-D Najlepiej niech moc Cię poprowadzi.Za takie dzięgi to na bank kupisz rozsądnie mocny sprzęt. Ale zaraz zaraz, czy autor tematu już nie zakupił karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Mam chieftec 360 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Bump napisał(a): Mam chieftec 360 W 1546873[/snapback] Kup sobie Tagana 420W, wydatek na chyba pare lat (przynajmniej mi sie tak wydaje). Potem możesz już spokojnie wymienić podzespoły a teraz musisz sie jeszcze liczyć z zasilaczem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No to na taką kartę wystarczy.Pakujcie gościa w koszty to na 9800 akurat starczy.Już lepiej kupić lepszą grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...