Skocz do zawartości
Bump

Czy Karta Jest Dobra W Tym Przedziale Cenowym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Kvaz! napisał(a):

a bym bral 6800le, ale tylko z gwarancja modowalność. to zawsze 16 a nie 12 potoków :)

1530505[/snapback]

A jest 6800LE na PCI-Express? Ja bym polecał X800XL, ale będziesz musiał dołożyć jakies 50-100zł. Do 1100zł raczej nie ma nic ciekawego(chyba że znajdziesz X800XL w takiej cenie). X800 raczej sie nie opłaca kupować skoro znacznie szybszy X800XL jest tylko troszkę drozszy. Edytowane przez Majdan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kvaz! napisał(a):

a bym bral 6800le, ale tylko z gwarancja modowalność. to zawsze 16 a nie 12 potoków :)

1530505[/snapback]

Slyszalem o gwarancji , rekojmi ... ale o gwarancji modowalnosci to nie slyszalem. ;)

Moze warto napisac do producentow i zapytac sie o to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tom0000 napisał(a):

Slyszalem o gwarancji , rekojmi ... ale o gwarancji modowalnosci to nie slyszalem. ;)

Moze warto napisac do producentow i zapytac sie o to?

1534113[/snapback]

Gwarancje modowalnosci daje sprzedawca uprzednio sprawdzając kartę czy da się odblokować. Po co pisać do producentów? Żeby tą możliwosć zablokowali? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli normalka...

...

Po tych odpowiedziach już wiadomo co kupić. :-D

Najlepiej niech moc Cię poprowadzi.Za takie dzięgi to na bank kupisz rozsądnie mocny sprzęt.

Ale zaraz zaraz, czy autor tematu już nie zakupił karty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bump napisał(a):

Mam chieftec 360 W

1546873[/snapback]

Kup sobie Tagana 420W, wydatek na chyba pare lat (przynajmniej mi sie tak wydaje). Potem możesz już spokojnie wymienić podzespoły a teraz musisz sie jeszcze liczyć z zasilaczem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...