sewsew Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 HEj. NIe wie ktos , gdzie moge kupic we Wroclawiu , karty 6800 albo 6800LE, ale na PCI?? cos nie moge znalezc Chyba ze nie warto się pchać w PCI narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Warto się pchać w pci-e.Czyżby we wrocławiu naprawdę nie było nigdzie 6800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 niestety;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) OMG. Jesteś Wrocławianin i nie wiesz gdzie kupić :o chyba Cię z Makiem wyśmiejemy :P lol. ( a ja biedny student i wiem :P ) P.S. Jeśli chcesz w sklepie to polecam arest, na rogu Biskupiej się znajduje jak się na rynek idzie od Galeri ;] raz miałem tam nieprzyjemny kontakt z innym klientem stojąc w kolejce ale nie będę robił OT :P Masz jeszcze Proline też na Biskupiej na rogu tylko przeciwnym :> zresztą masz mapki na ich stronach ^^ Edytowane 4 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...