Koowi Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jooł przyszedł ten okres na wymiane płyty głównej Ciągle sie zastanawiam nad wybraniem płyty pod Socet A z obsługą dual chanela Do wyboru mam Asus A7N8X-E Deluxe albo Abit NF7-S Rev 2.0 albo Abit NF7-SL Czym one sie od siebie różnią i czy dobrze sie na nich będzie kręcić proca ... Którą polecacie albo odradzacie albo jakieś inne swoje pomysły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 a co nie ma sklepow komputerowych ? kompendium o nf7 by Chaos tez jes poszukaj sobie to wcale nie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jest na forum świetny temat o ASUS A7N8X - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7&hl=asus+a7n8x, który wyskakuje jako jeden z pierwszych, gdy wpiszesz model płyty do szukajki. Zacznij od tego - znajdziesz tam nawet porównanie Asusa do Abita NF-7S. Jedna i druga płyta jest świetna, przy czym ABIT to jedyny wybór do OC (poza DFI oczywiście), natomiast ASUS jest stabilną i wyposażoną w wiele dodatków platformą. Resztę poszukaj sobie sam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mobo ABIT NF-7 ver 2.0 a grafa ASUS V9999 LE 16/6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Abit NF7-SL łykaj bo to chyba to samo co Abit NF7-S Rev 2.0 tylko ze bez serillera z tego co pamiętam. Miałem kiedyś Abita NF7-S Rev 2.0 super płyta jak dla mnie nie do zakatowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...