tgd Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Nie moge właczyć update w windowsie. Przy właczaniu systemu cały czas pojawia sie dymek ze update nie jest właczone ale w panelu sterowania jest ustawione na automatyczne update... nie wiem czy go coś blokuje czy moze coś innego moze coś na to pomozecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jaki system? Usługa aktualizacji włączona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 w jakim windowsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja miałem problem jak wchodziłem w Win2k do windowsupdate przez strone. uaktualnienia się ściągały a jak przychodził czas na instalowanie to komp mi się zawieszał :angry: Natomiast jak ustawiłem w Panelu Sterowania na automatyczne pobieranie i instalowanie to ładnie pięknie wszystko poszło. Od czego to zależy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...