timmon24 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 z tego co sie dowiedziałem sprawy mają się tak służba zastepcza trwa 18 miechów zarabiasz 640zł miesięcznie . Myslicie ze to jest warte uwagi ,moze ktos z was wie cos na ten temat wiecej pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Ja chyba wole isc do wojska na 9 miesiecy :) A na dniach dostane list z WKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 640 minus podatek czyli na rasie wynosi to prawie 500 zł, jak dobrez trafisz to sie obijasz i nic nie robisz.... wystrzegaj sie hospicjow domow starcow i innych organizacji w ktorych mosialbys miec kontakt bezposredni z pacjentem..... no chyba ze ci to nie przeszkadza... aktualnie jestem pracownikiem biurowym rekawow sobie nie wyrywam znajomy jest portierem ... jast ok mozna spoko sie uczyc zaocznie i odrobic co sie krajowi nalezy jednoczesnie no i miec te 5stowek co miecha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Też bym wolał iść do woja. Zresztą to się chyba wybierało na komisji przedpoborowej także i tak za późno....do 15 października mam spokój z WKU. Wczoraj byłem to kolejka aż na zewnątrz a ludzie wku***ni ;) Ja na szczeście bez kolejki bo tylko świadectwo byłem pokazać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja dostalem liscik zebym sie stawil 7;) bo nie chcialo mi sie zaniesc zaswiadczenia ze szkoly hehe tylko co by im tu powiedziec;)))? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 z biletem w reku mozesz sie starac choc lepiej zaniam go dostaniesz, nie ma problemu trzeba tylko ladne pismo napisac byc kulturnym , milym i uprzejmym, kazdy to lubi nawet panowie oficery mi jest dobrze i polecam jasne ze wyboru musisz ty dokonac i zalezy gdzie trafisz.... ps. minimalna krajowa chyba wzrosla o 30 zlociszy wiec i pensyjka(żołd) wzrosnie (bo to jest 80% najniższej krajowej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Mi zostały już tylko 82 dni i CYWIL. Powiem wam jedno. Żadna służba zastępcza. Teraz poborowi od 1 maja 2005 idą na 9 mieisięcy. Przecież to jak kolonie, bo to są kolonie. Dużo znajomości , dużo przeżyć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 a do ilu lat mogą jeszcze pobrać, bo chyba zostane dezerterem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 wystrzegaj sie hospicjow domow starcow i innych organizacji w ktorych mosialbys miec kontakt bezposredni z pacjentem..... no chyba ze ci to nie przeszkadza... 1529902[/snapback] LOL Sluzba zastepcza np. jako sanitariusz moglaby byc calkiem zabawna :rolleyes: - szczegolnie w rejonie Lodzi itp. :lol: . Tez swego czasu mialem taki dylemat, ale ostatecznie postanowilem sie rozchorowac i nie skorzystalem z zadnej z tych "atrakcji" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 odnosnie tej służby zastepczej mialem podobne zdanie jak wiekszośc z was bez sensu i nie opłaca sie .Lepiej iśc do tego woja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nie pamietam dokładnie ale chyba można trafić też do SG, BOR-u, i chyba nawet do poczty :lol: co do tego ostatniego nie jestem pewien :lol: bedac w Biurze Ochrony Rządu można kozaczyć przed znajomymi albo laskami jak sie zapytają co robisz odpowiada sie nastepująco : ''...a oglądałaś/eś Na lini ognia ? to własnie robię'' :lol: :lol: :mrgreen: w rzeczywistości jest sie wartownikiem heh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...