pidzama1x Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam posiadam plyte główną ASUs A7N8x deluxe rev 2.0. z biosem Traxa mobilne chodzą... I otórz sprzedałem mego palomino 1700+ . I zastanawiam sie nad podany procesorem AXMD2000GJQ4C ale jest jeden problem nigdzie nie dokopałem sie jaka ma podstawke...(SocketA czy jakis inny wynalazek) I czy wejdzie w moje mobo.... Z góry dziekowac za odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) To jest socket A. Jest to proc na rdzeniu Barton o napięciu zasilania 1,35V zużywający 35W energii. Kuknij tu: http://www.thedigerati.us/info/amdcpuchart.html#xpm i tu: http://www.dealtime.com/xPF-AMD_CPU_MOBLE_...0_266_ATHLON_XP To się o tym przekonasz :) Acha spokojnie wejdzie i będzie śmigać. Edytowane 4 Lipca 2005 przez Madness Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jeszcze jedno podpytanko zlelazłem w manie od mobo że chodza procki na napieciach 1,50 do 1,85 a ten wspomniany mobilv ma 1,35 czy pujdzie na tym mobo na biosie by traks bo nie chem utopić pieniedzy z góry dziekowac i czekac na odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 otwórz sobie biosik i sparwdz jakie minimalne napiecie mozesz ustawic na tym modyfikowanym biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam Drodzy uzytkownicy... Nie mam jak sprawdzić napięcia w modowany biosie bo nie mam procka.... Juz tego mobila akupiłem na allegro i mam nadzieje że pujdzie na moim mobo :) Bedzie ostre O/C i chyba nawet WC pujdzie w plany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...