dylus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 coś dziwnego dzieje się z moim pc po zainstalowaniu xp w czasie startu systemu pojawia się dżwięk jakby komp skanował dyskietkę w bot sekwenc botowanie z dyskietki mam wyłączone i nadal to jest co może być grane jak tego nie wyłącze to szlag mnie trafi i wywalę to badziewie przez okno :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Moze masz nie ustawiony antyvirus i to on skanuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Moze masz nie ustawiony antyvirus i to on skanuje? 1529271[/snapback] możesz jaśniej bo nie kumam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jezeli stacja brzeczy jeszcze przed zaladowaniem systemu to odpowiedzialny jest za to bios. Jezeli brzeczy juz w trakcie ladowania to moze to byc antyvirus (jakis norton/panda itp), ktory skanuje stacje w poszukiwaniu dyskietki i sprawdzeniu czy jest czysta. Czy tak jest jasniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jaśniej tak ale stacja brzęczy przed załadowaniem wina antyvir to avast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Wylacz stacje w biosie albo caly kontroler stacji dyskietek. Stacji i tak sie juz raczej nie uzywa, a jak bedzie potrzebna to mozesz wlaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 tak samo dobrze mogę odłączyć kabelek od plyty ale nie w tym rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 A nie masz moze wlaczej opcji sprawdzania czy jest nowy BIOS na FDD? Moze cos takeigo ustawiles sobie gdzies ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 kiedys mialem podobny problem przestalo sie tak dziac, kiedy wlozylem dyskietke z jakimis danymi, wtedy ją zczytało i wiecej razy tak nie miałem ale to mogl byc tylko przypadek, wątpie zeby takie cos pomagało, ale w ostatecznosci bym tak zrobił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 A nie masz moze wlaczej opcji sprawdzania czy jest nowy BIOS na FDD? Moze cos takeigo ustawiles sobie gdzies ? 1530054[/snapback] w biosie ustawiłem tylko kolejność botowania 1 cd rom 2 hdd1 discable diskiete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 dlaczego hdd1? masz dwa dyski? ustaw sobie 1st device na hd0, a reszte wywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 dlaczego hdd1? masz dwa dyski? ustaw sobie 1st device na hd0, a reszte wywal 1531741[/snapback] miałeś rację zrobiłem tak i dziala działa (mam dwa dyski slafe i master 60i 80gb} dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...