Kromka1991 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Kupiłem sobie niedwano nokie 3510i za 170 zeta w dobrym stanie na giełdzie w Krakowie...wszysko było ok ładnie wyglądaa tylko...jak mam głosny tyb to mam głosny dzwonek a jak przełącze na milczy...to nadal głosny...i nie wiem co się stało...pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Włączasz profil milczy -> Menu -> Ustawienia -> Ustawienia dźwięków -> Sygnał nadejścia poł. -> Wyłączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 hmm zobacz jakims programem do modyfikacji, narazie trudno mi powiedziec dokladnei jakim bo dopiero od dzis mam kabelek do niej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 w profilach ma pozmieniane a nie uwalony telefon LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...