Skocz do zawartości
Neo_x

Problem z dziewczyna :(

Rekomendowane odpowiedzi

Znam dziewczynę, która jest w LO, ale w teraz zdajemy maturę no i sobie gadamy na GG (czasami nawet bardzo prywatnie), w budzie to tylko takie cześć (więcej nie umie, bo mózg mówi nie i ch&*!)... i tak... jak przejść dalej? Chłopaka nie ma, a na studniówkę idzie z kumplem, ale to nie jest pewne :] No i nie wiem jak ogólnie do niej zagadać... moze dlatego, ze jestem ogólnie pesymistycznie nastawiony do świata? (ona jest jak dla mnie jedyną pozytywną rzeczą na tym świecie...)

Spytaj się jej czy możecie powaznie porozmawiać, raczej na żywo niż na gg i zapytaj się po prostu o to, czy traktuje cię tylko jako znajomego, czy np. możecie razem gdzieś wyjśc bo... (komplementy) :)

"on nie ma stać... on ma być czysty..."

:lol: Dobre, oj dobre. Tylko potem typiara nagada że jesteś impotentem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do typiary co sie nie chce odczepic, to ja mam jeden sprawdzony sposob.

bierzecie typiare na orala, tzn ona Wam. No i w tym momencie zaczynacie myslec o jakis obrzydliwych rzeczach, o potworach, oblesnych grubych babach, jakies stresujace sytuacje wymyslacie albo przypominacie sobie - wszystko zeby wam "przyjaciel" nie stanoł na baczność. Jak wiadomo najwazniejszy w erekcji jest wlasnie mozg, wiec jak odpowiednio go uksztaltujecie na ta chwile, to wam nie stanie. No i musicie w tym stanie wytrzymac tak dlugo az typiara zrezygnuje i powie "ej, nie chce cos stac" lub cos w tym stylu...

wtedy wy z grobową powagą na twarzy mowicie:

"on nie ma stać... on ma być czysty..."

wiem ze chamowia, ale działa.

:mellow: a jak bedzie uparta że bedzie to robić do skutku

to tylko joke :) mówmy ładnie o ,,dziefczynkach" bo nam pouciekają wszystkie z ppc :(

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze jestem tez przystojny i leca na mnie panny:

Przestancie sie przejmowac jakimis zwiazkami. Tym sie martwia kobiety.

Ja mam prawie 30 lat i nie moge sie opedzic od rozpalonych 20 latek.

Kazdej nie dogodzicie, ta do reki, ta do buzi, a w tylek, nie da sie kazdej dogodzic.

Jak nie chce miec faceta to znaczy ze do tego niedorosla i ty tez nie.

Zreszta po co komu kobieta. Moze u mlodych jest taka ochota, bedziesz mial 30 lat pomyslisz po co mi taka krowa.

Liczy sie tylko sex w wieku 30 letnim. Mlodsi na to poczekaja starsi potwierdza. Jak macie nascie lat to nie myslcie o kobietach. Placic warto za nie a nie sie kurde zadreczac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mówmy ładnie o ,,dziefczynkach" bo nam pouciekają wszystkie z ppc :(

Właśnie, właśnie bo WSZYSTKIE pouciekamy ;p

A ile nas tych dzieffczynek jest na tym PurePC?

a co do podrywania/zdobywania dziewczyn to musicie chlopcy się bardzo starać, odkryć co dziewczyna lubi najbardziej, nie być zbyt nachalni, nie działać zbyt szybko, być gentelmenami w każdym calu... :)))

Po za tym stworzyc odpowiedni klimat.. wiecie winko, świeczki, nastrojowa muzyka, spacery w świetle księżyca;] - dziewczyny to lubią.

Co do 'zbycia' dziewczyny.

Zagrać na szczerość, nie ściemniać 'nie chcę Cię krzywdzić' etc. - ale nie być chamskim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...