Skocz do zawartości
MatI

Popieprzona reklama kurczaków by lay' s ;) Zaj*biste !!

Co sadzisz o "popieprzonej" reklamie lay' s ??  

1. 1. Co sadzisz o "popieprzonej" reklamie lay' s ??

• Jest the best ;)
      42
    • Taka sobie
      6
    • Jeszcze nie widzialem ;(
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Ta z tej reklamy PKO to Monika z Adama&Ewy. Reklama robiona na styl jakiegos momentu z filmu z Sharon Stone. Ale najlepsza laska była w reklamie Coli czy Pepsi Light jak sie gosciowka wspinala po drabince. Chodzi mi po glowie jeszcze jedna reklama ale niemoge sobie przypomniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta reklama ze sprężyną ikei jest super, z peżotem, co go ten arab "kleci" też jest ql. ale czy widzieliście reklamę , chyba tuborga, jak gościu pije piwko, naprzeciw siedzi jakaś brzydulka, a on, co łyk, ma inną wizję?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta z tej reklamy PKO to Monika z Adama&Ewy. Reklama robiona na styl jakiegos momentu z filmu z Sharon Stone...

Ten film to Nagi Instynkt. Tylko nie wiem czy ta babka z tej reklamy ma majtki czy nie :D bo Sharon nie miała :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie o co chodzi w tej reklamie PKO, bo ja ja ogladalem z 10 razy i dalej nie wiem :):):):)

Jest jeszcze jedna super reklama Peugeot , jak gosciu z Indii czy Pakistanu swego kaszlaka przerabia

YEAH to jets the best... ma na kompie... zaraz walne na serwer :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi