Skocz do zawartości
MatI

Popieprzona reklama kurczaków by lay' s ;) Zaj*biste !!

Co sadzisz o "popieprzonej" reklamie lay' s ??  

1. 1. Co sadzisz o "popieprzonej" reklamie lay' s ??

• Jest the best ;)
      42
    • Taka sobie
      6
    • Jeszcze nie widzialem ;(
      9

Rekomendowane odpowiedzi

A wiecie o co chodzi w tej reklamie PKO, bo ja ja ogladalem z 10 razy i dalej nie wiem :):):):)

Jest jeszcze jedna super reklama Peugeot , jak gosciu z Indii czy Pakistanu swego kaszlaka przerabia

YEAH to jets the best... ma na kompie... zaraz walne na serwer :P

To jak walniesz to daj sznurka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie o co chodzi w tej reklamie PKO, bo ja ja ogladalem z 10 razy i dalej nie wiem :):):):)

Jest jeszcze jedna super reklama Peugeot , jak gosciu z Indii czy Pakistanu swego kaszlaka przerabia

Chodzi o to że w Nagim Instynkcie Sharon grała bodajże pisarkę(bądź coś w tym stylu) i została zaproszona do studia i tam był taki motyw, że przekładała jedną nogę na drugą(dokładnie tak jak w reklamie), a że nie miała majtek to redaktor co siedział naprzeciwko niej pooglądał sobie co nieco i się facet lekko spocił :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to że w Nagim Instynkcie Sharon grała bodajże pisarkę(bądź coś w tym stylu) i została zaproszona do studia i tam był taki motyw, że przekładała jedną nogę na drugą(dokładnie tak jak w reklamie), a że nie miała majtek to redaktor co siedział naprzeciwko niej pooglądał sobie co nieco i się facet lekko spocił  :wink:

Jak pierwszy raz ogądałem "Nagi Instynkt" to sam się spociłem... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi