gaz Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Poszukuje jakichs sposobow, pomyslow, instrukcji aby zamontowac moj nowy radiator na procesorze P4. Wymiary 70x70x40 no ale moge go przyciac itd, gdy znajde dobry sposob przymocnowania. (I czy ewentualnie mozna radiator od Vulcano7 przymocowac do p4?) Widzialem sposob z zapinkami p4 z Vulcano7+ ale nieznam dokladnych szczegolow jak to trzyma. Wszelkie podpowiedzi pomysly mile widziane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Czy ewentualnie ktos z posiadaczy V7+ i AMD z WaWy odsprzedalby te zapinki do prockow Intela? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Widziałeś profesjonalne zakładanie coolera na żyłke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja jestem z Krakowa mogę Ci odsprzedać ale zależy za ile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a próbowałeś do otworów w mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 amoniak dzieki! Bede musial jakos rozmontowac ten plastikowy stelarz na plycie bo wyglada na to ze jest klejony na gwintach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...