keiename Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Dzisiaj kupilem w.w karte. Powiem szczerze sie sie troche balem o wydajnosc ale coz nie jest zle. Pamieci Hynix 3,6 (dwustronne :twisted:). Rzucam dwa linki: http://service.madonion.com/servlet/Index?...ojectId=5068984 http://service.madonion.com/servlet/Index?...ojectId=5069575 Wyniki z 3dMarka. Pierwszy na sterach 2.3, drugi 2.4 (ale sie nachrzanilem zeby je zainstalowac :x ) Karta jeszcze nie krecona :twisted: wiec nie wiem na co ja stac.... Wkrotce kolejne testy. Moze ktos ma takiego Radka :?: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Wreszcie sie doczekales :D Ile mu zapłaciłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 480 zetow :!: i juz przekroczylem 10k :!: Na razie chodzi 275@310/275@310 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Miałem do czynienia z radeonem 9000 bez pro tej firmy :? to co mnie zirytowało to słaba jakość wykonania tej karty :( TV Out tylko compozyt bez SVHS jakość średnia Obraz na monitorze był nieostry przy 800 x 600 x 72Hz i przy 1024x768x 70 natomiast 1152x864x70Hz było do przyjęcia sprawdzone na moim LG i na samtronie tego gościa u ,którego montowałem tą kartę. Mój wniosek co do kart PowerColor jest taki, jakość wykonania tych kart raczej średnia. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 keinename: "The project id is not valid - please check the URL." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 No własnie. Nie opublikowałeś wyników. Gdy to zrobisz to możesz powiedzieć jak? Bo ja nie umiem :lol: :( Może trzeba puścić Game4 Nature i wtedy wynik będzie rzetelny (ja to pominąłem, bo karta i tak nie obsługuje)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 keinename: "The project id is not valid - please check the URL." Mnie wchodzi musze sie tylko zalogowac. Zazanczylem "Published" wiec powinno dzialac. Pierwszy wynik: 7733 drugi: 7886. Narazie chodzi stabilnie 310/310 (w 3dMarku ~8300). Moze faktycznie ostrosc obrazu nie jest super ale i tak nie jest zle. Musze sie jeszcze pobawic w konfiguracje TV :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...