Rolex Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Fajnie wszystko wygląda <spox>! :D Ja mam takie pytanie, gdzie można dostać takiego włączika "powera"?? i jaki to ma być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Fajnie wszystko wygląda <spox>! :D Ja mam takie pytanie, gdzie można dostać takiego włączika "powera"?? i jaki to ma być? 1556641[/snapback] www.tme.pl A tak włogole było w topicu a czytanie nie boli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 wafer, aerial, dziury raczej wycinam, mod musi byc tez funkcjonalny ;] no ale zrobie male testy jeszcze rolex poczytaj temat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Radek: a czy takie coś by nie było? To tylko rysunek, ale mógłbyś w ten sposób zrobić dziury + grill za jednym zamachem, chociaż byłoby trochę cięcia i szlifowania krawędzi. Oczywiście trzebaby dobrać ilość wyciętych oczek pod średnice wiatraków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4meleon Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam. Jestem nowy na tweak i tak przegladam przegladam i powiem szczeze ze nei widzialem jak narazie leprzej budy od twojej zobaczymy efekt koncowy. Swietny pomysl z ta blacha podziurkowana :) gdzie taka mozna dostac ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 gdzie taka mozna dostac ? :> 1557068[/snapback] ja pierdziele. czlowieku. czytanie nie boli. odpowiedz jest na pierwszej stronie. albo ludzie przestaja czytac posty i tylko ogladaja fotki albo sie analfabetyzm wtorny w polsce szerzy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4meleon Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Sory wafer ale tak mi sie spodobaly foty ze szukalem tylko fotek a nie widzialem zeby bylo napisane gdzie mozna dostac ta blache wiec sie spytalem ale jak mowisz ze na pierwszej stronie to juz sprawdzam :) Edytowane 20 Lipca 2005 przez c4meleon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Radek: a czy 1556981[/snapback] dzieki za propozycje ;] fajny pomysl. na razie jade koszyki na napedy. mam troche obowiazkow oprocz tego ale damy rade ;] jutro, gora pojutrze dam something interesting :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 dla mnie bomba! Zainspirowalo mnie to! A jak rozwiazesz problem z pci, agp? jak bedziesz przykrecac je do obudowy? Ogolnie pomysl i narazie wykonanie 10/10! Nie moge sie doczekac dalszych prac i wyniku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A propo tych śrub nie lepiej użyć nitów? Moim zdaniem świetnie pasowały by do obudowy. Są b. płaskie, okrągłe i tanie. Tylko nie wiem czy otwory w twojej budzie są duże jeśli tak to będzię problem znalezienia takich szerokich... i jeszcze jedno nitów raczej nie da się zdjąć nie rysując reszty więc powiny być użyte na samym końcu. Jeśli nie wiesz o co mi chodzi to w starych typach przystanków autobusowych i tranwajowych są właśnie użyte nity m.in. w montowaniu szkła do szkieletu przystanku i w dzwiczkach od rozkładów jazdy. Co ty na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Kasprzak - karty beda przykrecane do alu perforowanego. tam gdzie jest wycieta dziura na nie od krzywie troche blachy tak by mozna mocowac karty. jak zamocuje plyte glowna to strzele dokladniejsza foke zeby pokazac co i jak ;] kfh13 - nity sa do bani, na dodatek obskurne. imbusy pomimo ze ciut odstaja to maja cos w sobie ale poza wygladem maja jedna najwazniejsza ceche - funkcjonalnosc, kiedy tylko chce moge rozkrecic bude. a na etapie w ktorym jestem robie to raczej czesto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Kasprzak - karty beda przykrecane do alu perforowanego. tam gdzie jest wycieta dziura na nie od krzywie troche blachy tak by mozna mocowac karty. jak zamocuje plyte glowna to strzele dokladniejsza foke zeby pokazac co i jak ;] ... Świetnie. Czekam z niecierpliwością :) Dajesz floppa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 mam 2 flopy ale w szafie ;] i tam pozostana bo to bezuzyteczny przezytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 niby tak...ale czasem sie znajdzie cos jeszce...sam kupilem floppa na usb w razie czego :) bo uzywany jest tez do laptopa. ale mniejsza o to... mam pytanie...czym to wycinales ze tak rowno i bez ostrych krawedzi?? http://img342.imageshack.us/img342/5324/wycinanie5hr.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ja tak czytam sobie czytam modzik piekny jest ale zdajesz sobie chyba sprawe ze wsio bedzie sie strasznie kurzyc? z 2 strony to nie problem bo przejedziesz odkurzaczem i juz wsio czyste bedzie hehehe:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Kasprzak - wycinalem zwyklym brzeczotem do metalu. potem szlifowanko papierem sciernym i pilniczkami genghiskhan - chyba nie czytales calego topiku. za alu perforowanym bedzie pleksa. kurzyc bedzie sie jak kazdy inny komp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 zrobilem takie otwory na wentyle w alu perforowanym DZIEKI DLA MARECKA ;] kupilem jeszcze plekse pod alu i robie wszystko na raz dzieki czemu nie widac postepow jutro biore sie w garsc :> / jutro wiecej wrazen ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 daj jeszcze foto calej scianki z tym otworem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 buda na razie w rozsypce, jutro dam fotki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Zajefajnie to wyglada takie wyciete ! :D Zapowiada sie fajny efekt koncowy :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 nareszcie jakas obudowa co mi sie podoba :D stary naprawde kawał dobrej roboty a otwór na wiatrak kawał roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 buda na razie w rozsypce, jutro dam fotki ;] 1561604[/snapback] Mogłeś zrobić znaczek RADIATION ;) Ale to by było mało oryginalne ;) Ten mi się bardzo podoba, a co do całego moda to poprostu w pyte :D Syci jak penis jak to mawiał pewien emerytowany tweakowiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 zrobilem takie otwory na wentyle w alu perforowanym 1561583[/snapback] te wycięte otwory a'la grill podobają mi się najbardziej :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4meleon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Otworki na wentyl wypas cala obodowa wypas. Jak skonczysz bedziesz chcial ja sprzedac ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 "oooo... stokrotka" B) swietnie wyszedl ten otwor, dobrze przemyslany. co prawda nie zabezpiecza przed wsadzeniem palucha po pijaku ale wyglada zdecydowanie lepiej niz zwykla dziura. mam tylko nadzieje ze nie bedze powietrze gwizdalo przez niego. napisz nam jak zrobisz test glosnosci B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Buda poprostu wspaniała, ale moim zdaniem popsules ją troche tą dziurą na wentyl, niepodoba mi sie jej kształt, wygląda jak gwiazdka śniegu pod mikroskpem. Ja na twoim miejscu sprubował bym troche zaokrąglić ten otwór. Ale gratulacje, obudowa pierwsza klasa , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Świetnie to się prezentuje, respect ;) W pełni profesjonalny mod :) Ja proponuję, żebyś później zapodał cały project-log na jakimś zagranicznym dużym forum, na prawde jest co pokazać :) BTW, czy mi się wydaje, czy cztery otwory do zamocowania wentylatora na tym wyciętym grillu wcale nie tworzą kwadratu? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 wydaje Ci się, poprowadż kursorem od jednej dziurki do drugiej, prowadząć po dziurkach w alu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 a co myslicie o takim otworze? moze lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 a co myslicie o takim otworze? moze lepszy? 1562352[/snapback] ja wolałem ten ze ściętymi rogami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...