aerial Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 lol ludzie, przeciez tu chodzilo o pastisz, taka ironie na temat moddingu, godzina czasu i zrobie czegos wg wlasnej kocepcji nie koniczecznie na serio. Np zrobiona celowo buda w takim odpustowo-choinkowym stylu na takim "konkursie" jak najbardziej jest na miejscu. Mialo byc wesolo - i bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ym.. Czemu zdjęcia nagle nie działają z modu? o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhoeniX]- Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 bo mu konto ftp pewnie usuneli ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 moze je odblokuja a na razie znajde cos innego niz lycos :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhoeniX]- Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 xthost.info tam masz 30 mb i dowolna wielkosc pliq ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Szybko szybko wsadzaj zdjątka, bo potrzebuje coś zobaczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 dla tych co nie widzieli fotek 2 male bonusy ;] a tu podlaczone nagrody ze zjazdu ;] //buda w rozbiorce bo majstruje, jutro dam jakis update :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Małe pytanie - jak ten cd rom ci się otwiera? Znaczy czym go otwierasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 na razie w windowsie, ale w przyszlosci zastosuje chyba miroswitch gdzies z boku budy (obok usb i wyjscia na sluchawki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Nie korci Cię, żeby zmodować tą wieżę co na środku stoi? To dopier byłby efekt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 lubie modowac ale glupi to ja jeszcze nie jestem ^__^ lecz myslalem tez o tym :] ale tylko bym ja popsul ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 moze je odblokuja a na razie znajde cos innego niz lycos :/ 1578412[/snapback] http://www.1asphost.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 1578867[/snapback]ja jescze polece: http://www.imageshack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mam pytanie - jak chcesz microswithe podłączyć z boku obudowy? Jak wogóle całe połączenie podłączyć do cd romu? Rozebrałem cd rom z obudowy i te przyciski do otwierania to są microswithe,ale one sa wlutowane w płytke... Drugie pytanie - gdzie można kupić taki port USB i jak się go podłącza, bo też sobie chce walnać na bok obudowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam pytanie - jak chcesz microswithe podłączyć z boku obudowy? Jak wogóle całe połączenie podłączyć do cd romu? Rozebrałem cd rom z obudowy i te przyciski do otwierania to są microswithe,ale one sa wlutowane w płytke... Drugie pytanie - gdzie można kupić taki port USB i jak się go podłącza, bo też sobie chce walnać na bok obudowy ;) 1579461[/snapback] Masz właściwie dwie możliwości: 1. wylutować stare mikroswitche i wlutować w to miejsce kable połączone na końcu z "twoim" switchem- montujesz go gdzie chcesz. 2. Przylutować od spodu płytki kable, zostawiając oryginalny microswitch. To drugie wyjście może być chyba nawet lepsze, bo jest przy czymś takim mniej roboty (właśnie w tej chwili patrzę na laminat z mikroswitchami z CD-romu). Poza tym masz wtedy właściwie 2 przyciski do otwierania CD :) Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Tak własnie myślałem z tymi kabelkami :) Dzisiaj dorwe takie microswithe i spróbuje - ps. gdzieś widziałem linka do czegoś takiego w necie, moze ktos ma go jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 dla tych co nie widzieli fotek 2 male bonusy ;] a tu podlaczone nagrody ze zjazdu ;] //buda w rozbiorce bo majstruje, jutro dam jakis update :) 1578716[/snapback] spox, a mozesz zarzucic fotki glosnikow ktore masz podpiete pod ten wzmacniacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Ty to u głośnikach nie dryndaj, bo wczoraj cały dzień czekałem na zdjęcia te z pierwszyc stron -_-' Wreeszice zdjątka :P Pytanko mam: http://photobucket.com/albums/a245/radex84...urrent=mobo.jpg gdzie żeś te małe chuncwoty kupił i jak to przymocowałeś do blachy? Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) mam kolumny cheops 200 tonsila (takie piramidy ;] ) a co do zdjec dax, link jest na pierwszej stronie a te podstawki pod mobo sa z budy tracer'a i sa na wcisk ;] Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Buda niezła tylko czemu na ostatnich zdjęciach nie przykręciłeś topu po lewej stronie? :) Ta podkładka mi się nie podoba ale klawiaturka jak najbardziej (chociaż przyzwyczaiłem już się do mojego logitecha :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nie przykrecilem bo ostatnio naprawialem i montowalem druga katode poza tym zastanawiam sie czy nie zrobic brushed alu ;] na bokach i gorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Kurde... a w jaki sposób jeszcze można płyte zamocowac? Bo te twoje 'dzyndzle' są w sam raz, gdyby miały przy nózkach dziurki na śrubki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Radek, jakim wiertłem wierciłes otwory na śruby? Kupiłem specjalnie wiertła do metalu, przez jeden kątownik się przewierciłem wiertłem 2,5mm a przez drugi już nie mogę O.O I to za cholere. A wiertara jest jak byk! Będe musiał kupować wiertła tytanowe czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Radek, jakim wiertłem wierciłes otwory na śruby? Kupiłem specjalnie wiertła do metalu, przez jeden kątownik się przewierciłem wiertłem 2,5mm a przez drugi już nie mogę O.O I to za cholere. A wiertara jest jak byk! Będe musiał kupować wiertła tytanowe czy co? 1582624[/snapback] Hmm.. mi ise rysja dwie opcje - albo masz katownik z diamentu - a wtedy podeslij mi torche kas na konto, albo cos robisz zle - a wtedy rozlacz wszystko, rozmontuj, zmontuj jeszcze raz, sprawdz, czy wiertara kreci wiertlem w dobra strone i sproboj jeszcze raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ym... Wyciachałem przed chwilą dziurę w jednym kątowniku i od razu chciałem ciachać w drugim no i robi się dziurka ale nie przebija, a cisłem już tą wiertarke jak nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 cos musi byc nie tak z wiertlem kup jakies porzadne a nie byle jakie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Te... Dwie dychy za nie dałem :lol: Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 moze masz w wiertarce lewe obroty włączone :lol: ja raz inteligent tak wierciłem.. i się zastanwaim czemu tak wolno idzie :D.. a wierce zwykłymi wiertłami za 2 pln... przy gubych blachach można to to moczyć wiertło co chwila w denaturacie... byle nie wodzie bo zardzewieje.. i nie ślinie.. bo śmierdzi :D :lol: poztym wiertło zawsze można naostrzyć... papierem ściernym... ino trzeba wiedzieć jak bo można se naostrzyć na okrągło... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Neee... To wiertła do [gluteus maximus] :| Powierciłem, powierciłem, zabierams sie za kolejny kątownik, nacisnąłem tak jak zawsze lekko na kątownik i wiertło się złamało :| Biore drugie nie używane i to samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 jadąc ostatnio pociągiem.. zauważyłem taką blachę dziurkowaną w półkach na bagaże... tak że jakby ktoś chciał duże ilości* i za 10 minut strachu to... :twisted: :D:D :lol: *oczywiście zartuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...