wadim Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 to jak to jest z ta plyta?? jedni mowia ze sie kreci spoko inni ze bardzo kiepsko(w tym i ja:))...ciekawe od czego to zalezy???od rewizji czy jak??ktos tam napisal ze to od proca zalezy, no dobra, ale w jaki sposob?? proce z c&q sie kreca na niej gorzej czy jak(porownuje mojego 3000+ z procem poprzedniegio postu 2800+) 1729676[/snapback] ta płyta to jakis wielki jeden kaprys. moja tez sie beznadziejnie kreci ram to wogole fsb 215 to szczyt mozliwosci na tej płycie na innych oki na tej nic wyzej. zobaczymy jak ja wysle do serwisu wroci moze inna to sprawdze co bedzie na innej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ale jak sadzcie czy jest jakas mala chcoaiz szanasa ze na tej plytce sobie pokrecimy?? Kupilem te plyte z mysla o OC a tu kupa a ni z windows a a niz biosu...................jak ustawie HTTx1 to czasem mi sie udaje puscic fsb 250 ale tylkoc zasem, bo przewaznie nie wstaje, tzn reset po biuosie, ale najgorsze jest to ze nie moge z windowsa podkrecic, komp sie zwiesza jka podkrecam, jakimi programami podkrecanie z pozoimu windy, jak clocgenem, moze innym bedzie lepiej................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 dobra dla wszystkich niezadowolonych z k8ne- pojawiło sie dfi infinity za 305zl w imperium(z tego co wiem to tweakowcy mają 10zl znizki) a w komputroniku jest za 315.. coś czuje ,zę troche tego towaru na allegro poleci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A za ile sadzicie mozna sprzedac te mobo na allegro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 I jezce proba mozesz dac linka do tej nowej dfi infinity, gdyz nie widze w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja tam a tym gb fsb ciagne 250 spokojnie na 300 tylko wstaje :( ale na ramik wiecej niz 215 dac nie moge :( chyba mnie DFI czeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja tam z ramem problemu nie mam 510 na goodramach osiagnołęm przy 3-3-3-9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Poda ktos rweszcie linka do biosu F5?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 to znalerżć strony gb nie potrafisz...wiesz jak tak to mozę nie bież sie za flashowanie bo tyo chyba cie przerasta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzion Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 biosu f5 nie ma...najwidoczniej byl jakisz zkaszaniony i dlatego usunieto go ze stronki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 @99tomcat Skro jestes taki geniusz i taki elo elo to znajdz na stronie GB tego biosa....:> Tez go nie moglem znalesc, ale lduzie tu psiza o f5 wiec sie spytalem, PS nie wiecie czy moze nie wydali ruscy jakiegos biosu do tego shitu aby mozna bylo pokrecic:>:>:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 wyluzuj jak nie ma to znaczy że faktycznie był skaszaniony.... jedyne pewne źródło to strona gb i tyle :wink: Troche byłem niemiły bo ostatnio trafiam na same trole tutaj i na pclabie..Czasem człowiek ma dość i już traktuje wszystkich jedną miarą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam mam dobra wiadomosc, dla tch ktorym nic nie ciagnie ten GB, udalo mis ie coś wywalczyc, a mianowicie idzie mi fsb 260 z biosu juz ;) Dzialam na biosie f6, HTTx1, ramy 2do1,6<chyba tak tos zlo w kazdym razie ida na troche ponad 400> i mi w ogole na tmy nigdu nie wstawal komp(tzn mobo sie resetowala) ale jak ustawilem pamieci na T1 to i wsyztko jak powyzje to plyta wstej an czyms takim, moze to odosobniony przypadek, ale zawsze cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 eh widze ze was zadawala fsb 260 mnie wa zadnym wypadku ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 A myslsiz ze mnie to zadowala............................. :mur Poza tym experyment padl, gdzy plyta po wlaczeniu po 20min juz nie wstala z tym fsb...................... Na szczeście w apollo zgodzili sie przyjać zwrot i oddać kase :D:D kupuje teraz epoxa, mam jednog i ejstem zadowolony i chyba juz nigdy nie bede ryzykowal na jakies gigabyte.......................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 A myslsiz ze mnie to zadowala............................. :mur Poza tym experyment padl, gdzy plyta po wlaczeniu po 20min juz nie wstala z tym fsb...................... Na szczeście w apollo zgodzili sie przyjać zwrot i oddać kase :D:D kupuje teraz epoxa, mam jednog i ejstem zadowolony i chyba juz nigdy nie bede ryzykowal na jakies gigabyte.......................... 1734311[/snapback] dziwie sie czemu nie infinity-to tylko 20 czy 30zl więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Też chwilowo byłem zadowolony ze wstawania k8ne na ht1. Jak się okazuje, nie jest to 100% skuteczne, a jedynie 90-95%, a to znacząca różnica (może za bardzo wymagający jestem). Jak GB nie dopracuje biosu, to zmiana na DFI, szczególnie że na GB nie mogę przekroczyć 327, a na tyle to procesor pracuje z 1,525V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Dajcie jakiegos linka do tego infinity??bo nigdzie go nie widze w sklepach I mam pytanko czy to jest PEWNE ZE NA TEJ PLYCIE SE POKRECE, bo nie ma jeszce zadnych recenzji,a nie chce znowu zlamic jak z tym GB, a epox jest pewne, wiec jaks adzicie czy to na 100% jest dobra plyta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkska Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Mam pytanie gdzie w biosie tej płyty zmienia się max mem clock nie moge nigdzie tego znaleśc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 dzidzion nie wiesza Ci sie windows na tym S3 Trio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzion Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie....:) ale karta nie pracuje poprawnie(konflikt)pewnie w zwiazku z jakims przeryewaniem i strasznie przez to przycina prze przewijaniu okien i takich tam puki co musze czekac na karte bo kupilem na allegro i cos nie pykala wiec odeslalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja też będę w podobnej sytaucji od poniedziałku, bo jeszcze czekam na Freezera, także wolę się upewnić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 panowie! jak sie na tym gownie (k8n-e) zaklada chlodzenie na proca??? :blink: te plastikowe koleczki cos nie spelniaja swojej roli bo nie moge dogiacc tak blaszki od radiatora aby zaskoczylo wysztko.. skladal ktos kompa na tej plycie sam z np aerocool hightower?? pilne prosze o pomoc!!! :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Widze kolejny zalamny zakupem gigabyte :] Masz przynajm,niej jak ja nauczke żeby TRZYMAC SIE ZDALA OD GIGABYTE;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a tam, przesadzacie... Płyta bez kręcenia spisuje się bardzo dobrze ! U mnie wszystko śmiga piknie i żadnych problemów nie mam, a kręceniem zajmę się w najbliższym czasie :] może zmienie zdanie ... ? chyba nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 zemy zamontowac wentylator na proca najprawdopodniej stracilem gwarancje bo musialem te gownieko przewiercic sruba.. mam nadzieje ze wentylator nie odpadnie :cry: ogladalem mase zdjec zapiec i nigdzie indziej nie widzialem takiego debilizmu.. zapiecie moglo yb sie sprawdzic w przydku spreznki ale nie metalowego mocownia.. jutro bede krecil proc i mam nadzieje ze sie nie zalmi dokonca, bo jaknarzie to zadowolony nie jestem :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 cassius777 były różne problemy z gigabyte, ale żeby wentyla nie umieć założyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius777 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 umiec a "umiec" :? poprostu te koleczki nie zadzialaly z moim wentylem - aerocool ht-101, poniewaz nie dalo sie wygiac blaszki mocujacej, a ze KAZDA inna plyta ma NORMALNE mocowanie na srubki, dlatego zrzucilem wine na plyte nie na wentylator (ktory swoaja droga okazal sie rownie gowniany..) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 [OT] dzidzion masz może stery do S3 Trio pod łinfołsa XP? Bo ja wertuje neta. Wprawdzie znalazłem, ale niestety nie działające <_< [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzion Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 hmmm byly chyba standardowo w systemie..i dzialalo zaraz po wlozeniu do kompa(mam sp2 wgranego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...