ELWISek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Mam problem... Mając do dyspozycji maksymalnie 1000 zł (najlepiej w okolicach 700 zł) jakie kostki polecicie? Potrzebuję 1 GB działającego w Dualach. Na DFI LanParty Ultra-D. Timingi 2-2-2-6 mile widziane. Czy opłaca mi się kupować z FSB powyżej 400? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 cześć jak masz tyle kaski to spraw sobie Propozycja 1 Propozycja 2 Propozycja 3 ja polecam kości od tego gostka zawsze wszystko działa można się z nim dogadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELWISek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) DzięX za te propozycje... Myślę chyba najrealniej o Corsair TWINX1024-3200XL. Od czasu do czasu pojawaiają się na Allegro po ok. 500 zł za parkę. A parametry jak Geil'e. Czy jest na prawdę jakaś większa różnica OC między Hynix'ami a np. Geil'ami czy Corsair'ami? Edytowane 4 Lipca 2005 przez ELWISek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Różnica zazwyczaj wynika z zastosowanych kości i PCB.... To że kupujesz corsair'y na d-43 nie znaczy że będą chodziły lepiej niż zwykłe nie remarkowane hynixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ELWISek Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Emm... Sory... Co to jest PCB :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 cześć jak masz tyle kaski to spraw sobie 1530210[/snapback] czasami nie kupuj tych pamiątek bo to jeden syf....(pozycja 1, pcb to płytka na której są kości szukaj coś na bh-5,TCCD np.G-skill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) PCB= laminat, czyli ta plytka, na czym jest to wszystko przylutowane- chpy pamieci same i reszta .. Ja polecam : Muskhin Redline 2x512 MB http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...ssPageName=WD1V na allegro tez sa teraz ...1 komplet 2x512 MB, nie chce robic reklamy, poszukaj jak chcesz :D http://pclab.pl/art15472-1.html pozdro piotres Edytowane 5 Lipca 2005 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) czasami nie kupuj tych pamiątek bo to jeden syf....(pozycja 1, pcb to płytka na której są kości szukaj coś na bh-5,TCCD np.G-skill 1530698[/snapback] a przypadkiem pozycja nr.2 to nie tccd?;) a nr.3 to tccd albo winbondy Edytowane 5 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodówa2 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Spraw sobie Twinmos Speedpremium na winbondach 1A4T, masz DFI to pójdą dużooo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodówa2 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Spraw sobie Twinmos Speedpremium na winbondach 1A4T, masz DFI to pójdą dużooo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Spraw sobie Twinmos Speedpremium na winbondach 1A4T, masz DFI to pójdą dużooo. 1530860[/snapback] nie pisz niczego bezpodstawnie nie masz pijęcia lub masz baardzo blade pojęcie- nie pisz wogóle. po pierwsze: 1a4t bardzo cięzko dostać w kościach 512 po drugie coraz częściej max tych kości to 230 2-3-2-5 powyżej samne błędy3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a przypadkiem pozycja nr.2 to nie tccd? 1530761[/snapback] To na pewno TCDD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 To na pewno TCDD :D 1530926[/snapback] wiem;) a ultra x sa na bh5 utt albo tccd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) To na pewno TCDD :D 1530926[/snapback] wiem że to tccd tylko kiepskawe,a klient jakieś brednie wypisuje ...PATRIOT 2x512MB 400@533 2-2-2-5 GWAR WAWA odSS @ :lol: Edytowane 5 Lipca 2005 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Siema mam Nowiutkie mushkiny 2x 512MB level 2 rev 2 na TCCD :D specjalnie kupowane pod amd 2-2-2-5-1T :D moglbym Ci sprzedac za 950zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 A co powiecie na takie pamiątki http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2416&p=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 A moze ASTAK'i 2x512 na winbondach bh-5 za ok 600zl ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...