mateo1977 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 chodzi o to ze przypadkiem zainstalowalem (znaczy chcialem przez przypadek ) ster pod xp a mam win98 oczywiscie po tym zdazeniu chcialem naprawic swoj blad i zainstalowac prawidlowy czyli 40.72_win9x_WHQL a tu nagle wyskakuje mi ze niemoze znalezc p;iku NV4_DISP.INF i teraz kompletnie niewien co mam zrobic moze ktos mi pomoze??prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A dzial ci winda w normalnej rozdzielczosci? Nie ma bledow itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 użyj programu detonator-destroyer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 no wlasnie nie poprostu mam surowy obraz ( znaczy normalny bez sterownika do karty ) ale czemu niemoge zainstalowac tego 40.72?? a ten detonator-destroyer pomogl , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Uzyj destroyera i na przyszlosc patrz co robisz... do herbaty tez sol sypiesz? :) :) :) Powodzenia MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 sciagnij stery jeszcze raz ze strony nvidi bo poprzedniej wersji nie da sie zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 te stery rozpakowały ci się do folderu nvidia a ten plik exe jest jakiś zje...... i wyskakują błędy musisz zainstalować z tego folderu przy uruchamianiu windy chce ci zainstalować kartę to wtedy podaj tą ścieżkę i wszystko luz, u mnie dział :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 umnie dzialal jak sciagnelem poprawiona wersje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 ja miałem 4 wersje i każda byłe spier............ i miusiałem kombinować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 ale niedawno wyszly porawne na www.nvidia.com sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A mi po zainstalowaniu tych detonatoró nie chce działć 3d mark. NMiał ktoś z was takie problemy ? Wszystko chodzi ok, oprócz tego programu ? O co może chodzić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Zainstaluj no jeszcze raz Direct X, potem uaktualnienia do płyty i detonatory. Powinno pójść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...