kaszalot_master Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam! Mam procesor Pentium 4 3.0 na nowym sockecie. Zakupiłem go wraz z BOX-owanym wentylem i radiatorem. Chce wymienić to chłodzenie na nowe - wydajniejsze i ciche (właśnie hałas jaki wentyl wydaje skłonił mnie do tej decyzji). Na zakup moge przeznaczyc około 200 zł. Skłaniam się ku Zalmanowu 7700cu. Czy tu dobry wybór. Przypominam chodzi mi o dość dobrą wydajnośći no i ciszę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Polecam AC Freezer, podobno bardzo wydajny za niewygorowana cene. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Na tym forum jest dużo tematów o wydajnym i cichym chłodzeniu do P4 ;-) . Tego zalmana raczej bym nie polecał, bo raz że są za drogie i za pół tej ceny można dostać praktycznie to samo. Skłaniałbym się ku ciepłowodom (potężne miedziane radiatory z ciepłowodami z wolnoobrotowym 12 cm wentylem to jest to ;-) ). Ten AC Freezer jest rzeczywiście bardzo dobry i niedrogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTET Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam, ja tez zastanawiam sie nad kupnem wentyla dla P4 i biore Thermaltake Big Typhoon. Bo z tego co czytalem (topici na tym forum, testy i opinie) to chyba najlepsze co moze byc dla P4 :)) Popraw mnie ktos jak sie myle :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam Tu masz o moich doswiadczeniach z Tt BT: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=140409 pozdrawiam Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Coolery & Inne Tematy AC - Linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...