lgolebio Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam Ostatnio udało mi sie w końcu ustawić aby system był bootowany z mojego pendrive'a. Przy pomocy programu "Make Bootable" mogę bez problemów utworzyć dyskietkę startową systemu opartą na win98. Jest jednak jeden problem. To co na pendrive'ie jest zapisane przez program to nic innego jak okrojona wersja dyskietki startowej win98. Nie ma na niej sterowników od cd-romu a właśnie jest mi to bardzo potrzebne. Jak w takim razie dograć bądź przekopiować sterowniki do pamiątki aby wszystko było ładowane. Próbowałem już kopiować sterowniki do cd-romu z prawdziwej dyskietki startowej win98 ale to nic nie daje bo wyskakują błędy i dalej nie jest wykrywany cd-rom. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) W enterze czy chipie byla caly gotowy opis co i jak zrobic lacznie z outlokiem i mini wersja windy 98 mam startowke w domku sprawdze czy dziala jelsi tak to poprobuje ne moim penku i dam znac co i jak nie myslalem ze to kiedykolwiek powiem ale uzyj googli tam jest tego sporawo np to http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_126401.html Edytowane 6 Lipca 2005 przez Liptonti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...