tomilondyn Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 witam szukam pomocy w podkreceniu mojego procka mam celeronka 2.6 2x 512 ram i nie wiem jak jeszcze moge go podkrecic zmienilem w biosie z 100MHz na 113 i mam 2.9g tylko nie wiem czy to jest dla niego dobrze wiem ze powinienem zmienic ustawinia voltow tylko ze nie wiem gdzie i jak :mur: pomozcie prosze!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodówa2 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Sprawdz stabilność Prime 95 Potestuj tak z 5 Godz. Jak bedzie stabilny to idz dalej a i patrz na temperature jak bedzie 50 stopni to uważaj bo nie wiem ile ten celeron wytrzymuje. Co do płyty to załezy od modelu. w biosie powinna byc funkcja CPU voltage czy jakos tak. w faqu powinno byc cos o kreceniu tego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 voltów prockowi dodajesz dopiero jak zaczyna działać niestabilnie i nie przegrzewa sie zabardzo a tak to jedziesz z fsb - az do utery stabilości, wtedy dodajesz woltów ps. naprawde szkoda ze nie pokusiłeś sie na poczytanie FAQ, wszysko bys luż wiedział. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomilondyn Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 hehe no widzisz teraz to wiem bo z nie wiedza kupowalem plyte glowna i dlatego posiadam ten szajs ASROCKa ale nadrabiam zaleglosci. co do postu z gory to nie mam ustawien w Biosie zadnych innych tylko na MHz dlategto jestem zalamany wlasnie szukam innej plyty glownej MOZE JAKIES POMYSLY I PODPOWIEDZI DO WLASCIWEGO WYBORU DO GRANICY 400ZL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 MOZE JAKIES POMYSLY I PODPOWIEDZI DO WLASCIWEGO WYBORU DO GRANICY 400ZL 1530908[/snapback] Abit IC7 - 399zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...