mkl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 muszę przyznać, że ten podział był strzałem w dziesiątkę. chwała temu co to wymyślił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) a co powiecie na taki sam podzial w dziale kart graficznych? np. AGP / PCI-E / PCI albo GF 3 - 4 FX5100-5700 FX5800-5950 itp... do takich akcji przydalo by sie chyba zatrudnic paru nowych tym czasowych moderatorow;) Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a co powiecie na taki sam podzial w dziale kart graficznych? np. AGP / PCI-E / PCI albo GF 3 - 4 FX5100-5700 FX5800-5950 itp... do takich akcji przydalo by sie chyba zatrudnic paru nowych tym czasowych moderatorow;) 1605463[/snapback] Nop.. można pozniej jeszcze podzielic wedle ilosci ramu i potoków... Szyn pamieci i ilosci bitów... Tak, tak to był sarkazm... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 2 573 1595894[/snapback] 1 925 i padam z nóg. Jest ciężko, bo każdy temat o jakże wdzięcznej nazwie: "pomocy!", "jaka płyta, grafa, pamięć", "czy uciągnie" trzeba sprawdzać, gdyż tytuł dosłownie nic nie mówi. O wiele lepiej jest z tematami, w których nazwie występuje model płyty głównej lub procesora. Dobrze, że ten podział ma jakiś sens ;) Najśmieszniejsze są tematy, w których występuje pytanie: "czy procesor x będzie działał na płycie y" albo "jaki najpotężniejszy procesor mogę umieścić na danej płycie". Przecież takie onformacje to w instrukcji można przeczytać. Nie chcę nikomu ubliżać ale jeśli ktoś nie potrafi znaleźć odpowiedzi na takie pytanie, to nie wiem jak on sobie w życiu da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nop.. można pozniej jeszcze podzielic wedle ilosci ramu i potoków... Szyn pamieci i ilosci bitów... Tak, tak to był sarkazm... ;] 1605500[/snapback] Dodaj jeszcze do tego kolor laminatu, pamieci jedno lub dwustronne, z radiatorami albo bez itd itp w efekcie czego otrzymamy spis tresci do forum o długosci jak stąd do Paryża :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...