Skocz do zawartości
Gość Amd_Powered

Podzial Platformy Amd Na Sockety ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aTaSerwis

Do "Sempron" trzeba będzie dodać "socketA" albo "s754".

Początkujący pewnie i tak nie zawsze trafią we właściwe podforum :lol: ale to najpopularniejsze w tej chwili procki i wątków dotyczących Sempronów w obu wersjach jest dużo. Wiem że to będzie powtórzenie ... niech będzie, czasem lepiej napisać dwa razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

---Procesory i płyty główne    Wszystko o procesorach i płytach głównych przeznaczonych dla nich--------Socket 462(A)/Slot A         Athlon, Athlon XP, Sempron, Duron, Athlon XP-M, Athlon MP--------Socket 754/939/940         Athlon 64, Sempron, Opteron, Turion 64, Mobile Athlon 64 --------Socket 370/Slot 1         Pentium 2, Pentium 3, Celeron, Via C3--------Socket 423/478/775/479         Pentium 4, Celeron, Pentium 4-M, Pentium M, Celeron M--------Pentium, K5, K6, 486, Cyrix i inne
wg. mnie to dobry podział, ja jestem absolutnie za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podział już istnieje, na dzień dzisiejszy przerzuciłem 263 tematy i ponad 190 poszło do śmieci, bo były offtopicami i nie pasowały do subfor.

Moderatorzy z rana zajmą się dalszym przenoszeniem tematów, ja idę spać, bo rano do pracy. Będę po 22 to dalej zacznę przenosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie bardzo możecie w nich pisać bo są zablokowane B)

Udzielać się można tylko w nowym dziale Procesory i płyty główne, stare Platforma AMD i Platforma Intel jest tylko do odczytu.

Dane będą przenoszone a idiotyczne tematy i powtarzające się usuwane lub polecą na Podstawowe zaganienia.

Jest tego sporo, więc potrzebujemy na to z trzy lub cztery dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

oooo, ja tu własie wstałem, mysle sobie dokoncze intela, a tu pusto juz...

Ide do amd...

edit.

zostało 5 614 tematów.

1578073[/snapback]

o matko;) nie zazdroszcze:P przynajmniej macie zajecie na te smutne pochmurne dni:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale musze przyznac ze niepotrzebnie gadałem że to niepotrzebne ;]

odwaliliscie kawał dobrej roboty, i wygląda to LEPIEJ niz było , wies sorry za moj brak wiary :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi