Gość aTaSerwis Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Do "Sempron" trzeba będzie dodać "socketA" albo "s754". Początkujący pewnie i tak nie zawsze trafią we właściwe podforum :lol: ale to najpopularniejsze w tej chwili procki i wątków dotyczących Sempronów w obu wersjach jest dużo. Wiem że to będzie powtórzenie ... niech będzie, czasem lepiej napisać dwa razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) :? sorki wskoczyłem na chwile żuciłem okiem i zapodałem swoją propozycje :) tematu nie przeglądałem wybaczcie mi to zaśmiecanie tematu :) Edytowane 26 Lipca 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ---Procesory i płyty główne Wszystko o procesorach i płytach głównych przeznaczonych dla nich--------Socket 462(A)/Slot A Athlon, Athlon XP, Sempron, Duron, Athlon XP-M, Athlon MP--------Socket 754/939/940 Athlon 64, Sempron, Opteron, Turion 64, Mobile Athlon 64 --------Socket 370/Slot 1 Pentium 2, Pentium 3, Celeron, Via C3--------Socket 423/478/775/479 Pentium 4, Celeron, Pentium 4-M, Pentium M, Celeron M--------Pentium, K5, K6, 486, Cyrix i innewg. mnie to dobry podział, ja jestem absolutnie za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Ja też jestem za ale czy nie można by było dodać też Sempron 64 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 kamilo23 czy nie przesadzamy, semprony 64 to jeszcze przyszłość i nie wiem czy warto dzielić na Semprona i na Semprona 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Chyba chodziło tylko o dopisanie sempów 64 do kategorii 754/939/940 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A tak bardzo tego chcecie, myślę, że jest to oczywiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Chyba chodziło tylko o dopisanie sempów 64 do kategorii 754/939/940 :) 1574585[/snapback] Sorry źle się wyraziłem tak jak powiedział @Siuwar chodzi mi o dopisanie ich do kategori 754/939/940 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Podział już istnieje, na dzień dzisiejszy przerzuciłem 263 tematy i ponad 190 poszło do śmieci, bo były offtopicami i nie pasowały do subfor. Moderatorzy z rana zajmą się dalszym przenoszeniem tematów, ja idę spać, bo rano do pracy. Będę po 22 to dalej zacznę przenosić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Widzę, że nowe subforum już powstało. Co teraz będzie z subforami Platforma AMD i Platforma Intel, bo chyba tracą one sens. O czym mamy w nich pisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 O ile mi wiadomo, to sa one narazie do tego, aby zrobic pozadek z tematami i przeniesc co trzeba. Tego sie tak od reki nie zrobi wiec zajmie to moderacji chyba troche czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 No nie bardzo możecie w nich pisać bo są zablokowane B) Udzielać się można tylko w nowym dziale Procesory i płyty główne, stare Platforma AMD i Platforma Intel jest tylko do odczytu. Dane będą przenoszone a idiotyczne tematy i powtarzające się usuwane lub polecą na Podstawowe zaganienia. Jest tego sporo, więc potrzebujemy na to z trzy lub cztery dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 normalnie ten podział platform na sockety to w praktyce strzał w dziasiątke!!! od razu czysciej i bardziej przejzyscie! dziękówa za dobra robote :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Jest różnica teraz a przedtem :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Tylko pierw trzeba będzie poprzenosić tematy i pousuwać zbędne pytania co kupić, czy da radę czy tego typu :/ Po zrobieniu wszystkiego wtedy, to będzie elegancko wyglądało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ciekawe czy da sie zrobić subforum na subforum :D bo odpowiednie podstawki pasowały by do danej platformy, jedynie pozostawić pentiumy, cyrixy i inne mmxy tak jak sa do tej pory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A po co tak kombinować, myślę, że teraz jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A po co tak kombinować, myślę, że teraz jest dobrze. 1577944[/snapback] Dobrze? Zostało 5795 tematów do przeniesienia i to ma być dobrze? ;) Z Intelem sprawa załatwiona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 oooo, ja tu własie wstałem, mysle sobie dokoncze intela, a tu pusto juz... Ide do amd... edit. zostało 5 614 tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 oooo, ja tu własie wstałem, mysle sobie dokoncze intela, a tu pusto juz... Ide do amd... edit. zostało 5 614 tematów. 1578073[/snapback] o matko;) nie zazdroszcze:P przynajmniej macie zajecie na te smutne pochmurne dni:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Powoli Wam to idzie..... Przegladacie każdy wątek i wrzucacie do odpowiedniego worka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nie lenić sie..macie swoje rangi to na nie zapracujcie..machać łopatą :wink: zycie sie z samego rozdawania % i banowania nie składa :lol: A tak serio to faktycznie nie zazdroszcze roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ale musze przyznac ze niepotrzebnie gadałem że to niepotrzebne ;] odwaliliscie kawał dobrej roboty, i wygląda to LEPIEJ niz było , wies sorry za moj brak wiary :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A pamiętam jak mnie obrzucali błotem, że to głupi pomysł i podział idiotyczny. Przenoszenie w toku, za jakiś czas znikną stare działy. To tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 zostało 5 614 tematów. 1578073[/snapback] Już "tylko" 3 961. Nie ma to jak robota w nocy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Już "tylko" 3 961. Nie ma to jak robota w nocy ;) 1594969[/snapback] Korekta, pozostało już tylko: 3 240. Jak będę miał dzisiaj trochę czasu to przeniosę pewnie wszystko B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Pomysł wydawał mi się na początku śmieszny ale w praniu wyszło że całkiem dobrze się sto sprawdza ;] No i pozostało już „tylko” 2 946 tematów do posprzątania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Podział spox :] widzę że bardzo ciężko pracujecie z przenoszeniem tematów. ps/ zatrudnijcie więcej modów to będzie szybciej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Korekta, pozostało już tylko: 3 240. Jak będę miał dzisiaj trochę czasu to przeniosę pewnie wszystko B) 1594982[/snapback] No to do 2 686 ode mnie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 2 573 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...