Gość on23warszawa Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 mnei dualo sie do tej pory zdobyc 4 patyczki. niestety jeden mi zginal czy wam tez dopisalo szczescie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak cholera. 6 big milk - 0 wygranych 3 litrowe - 0 wygranych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja ostatnio 1;) i chyba wczesniej tez 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 W życiue może ze 3 wygrałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 oj ni epamietam, ale troche tego sie ygralo, moze na pomorzu latwiej ustrzelic bigmilka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja ostatnio tylko 1 wygrałem ale na 2 zjedzone big milki takze sie ciesze. staram sie ograniczac ze spozywaniem lodów, odbije sobie za granicą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 No ja z 7 razy trafiłem. 5x w Big Milku 2x w litrowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 w tym roku zadnego nie wygralem : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja tylko jednego wygrałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 2 lata jem te po[ciach!]e lody i nic nie trafilem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszkA Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 JA od trzech tygodni jem BIK MILKI prawie codziennie i wygrałam 3 lody :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 kryptoreklama % dla autora a topic do zamkniecia :twisted: BTW maknum som lepszem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 w tym roku wygrałem juz 5 ;] to sie nazywa szczescie ;] :D wszystkie były w Big Milkach w czekoladzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 W tamtym roku wygrałem tego w pizdu :) ale w tym roku od początku czerwca troche tego zjadam i nic :blink:. Moze faktycznie jak to ktoś powiedzial na pomorzu jest większa szansa na wygranie ;) 16-tego bede nad morzem i zdam relacje jak tam idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Tweak się stacza ['] :P Ja nie jem i żadnego nie wygrałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Mogliby dawać w big milkach zimne Athlony X2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja wygrałem 1 na 3 zjedzone lody :D A z tymi Athlonami X2 to dobyr pomysł, trzeba do AMD i do Algidy napisać :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 albo coolery w Big milkach :] ja osobiście w tym roku kupiłem może z 4 big mili i wygrałem raz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 W tych litrowych to mi się zawsze trafiały a w tych na patykach to moze 2 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 4 pod rzad :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 na ~15 kupionych na patyku ~6 wygrywajacych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Wow!!! Mi w tym roku na ok. 20 bigów ani jeden szczęśliwy patyk się nie trafił :-( . Jaki ten świat jest niesprawiedliwy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Na początku promocji prawie każdy patyczek wygrywał, teraz 1 na 20?? 1 na 40?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyklonB Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 w algdzie smietankowej na 99% bedzie ;] 2 algidy- 2 patyczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wygrałem dzisiaj Big milka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyklonB Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 tzreba pomyslec o podrabianiu patyczkow XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ciekawe gdzie produkują te patyczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyklonB Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 zrobic stempel z ziemniaka, kupic brazowe mazaki, wylapac kilku emerytow i manufaktora jak ta lala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Te bydlaki z Algidy coś mi się zdaje, że oszukują... :| Jak do tej pory 5 Big Milków = 0 wygranych - co to ma znaczyć??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 mi sie udało z kolegą wygrać trzy pod rząd kupiłem big milka i kolega też chciał ale pech że nie miałem kasy więcej, on powiedział że wybierze bo ma szczeście, więc wybrał i wygrał :D, oddałem mu patyczek, poszedł do sklepu, wyciągnął... i znowu wygrał :D jak skończył jeśc loda i zaczynał tego drugiego otwierać to powiedziałem, że jeśli teraz wygra to jest mój, no i wygrał :D nastepnego już ja ciagnałem i niestety dobra passa sie skończyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...