gigabajt Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 no właśnie, da sie jakoś ustawić hasło na płyte cd lub dvd, są może jakieś programy ??jak wiecie to piszcie, a jak nie wiecie to tez piszcie czy wogóle sie da :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Chodzi Ci o zabezpieczenie plyty czy haslo jak na folder? Jesli chodzi Ci o zabezpieczenie plyty przed jej kopiowaniem to jedyne co moge Ci polecic to program SafeLock ktorego mozna pobrac z tej stronki(wersja demo) http://safelock.cdrinfo.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 bardziej jak na folder, wiem ze np w sieci jak sie udostępnia koldery to można zakładać na nie hasła, a da sie na cd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Może jak założysz na jakiś folder (na dysku) To jak go nagrasz to chyba tez będzie zabezpieczony... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zawsze mozna spakowac rarem i ustawic haslo na archiwum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Może jak założysz na jakiś folder (na dysku) To jak go nagrasz to chyba tez będzie zabezpieczony... :-P 1531513[/snapback] zdaje sie ze nie... ja bym sprobowal z tym archiwum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Nie byłem pewny i dlatego napisałem to "może"... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 zdaje sie ze nie... ja bym sprobowal z tym archiwum... 1531790[/snapback] Nie będzie zabezpieczony bo zahasłowane foldery możliwe są z tego co pamiętam tylko na NTFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Najlepszym sposobem bedzie .rar z haslem... inaczej sie nie da (imho). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...