e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Kurde. Tak czytam, czytam i się nadziwić nie mogę. Może coś jest płytką główną. IAA masz zainstalowane ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Co to jest IAA ? Rozwin skrot PLZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 internet application accelerator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Chyba rozwiazalem problem. Za 1-2 godzin po testach dam odpowiedz jesli to okaze sie prawda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A nie Intel Aplication Accelelator ? Pozatym on chyba nic nie daje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Intel Aplication Accelerator oczywiście. Jaki tam internet :wink: A w czym był problem? Hm... Dawaj rozwiązanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Intel Intel :) Juz chyba trzeci raz myli mi sie ta nazwa :P Koziolku dawaj swoje rozwiazanie. Moje narazie sie sprawdza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 BTW - ja też mam P4 i SVCHOST używa mi...... 0% !! Więc jest to problem z konfigiem, a stawiam na sterowniki od płyty głównej. Może jakieś drivery w stylu IAA albo Ide Driver czy cuś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Po 2 godzinach testow okazalo sie ze dziala :) A wiec podaje rozwiazanie zagadki :P Smutna wiadomos nikomu z Was nie udalo sie wygrac szescipaczka wiec do wora sam go wypije bez Was :P Analizowalem prcesy a dokladniej skupilem sie nad SVCHOSTEM pod programikiem PROCEXP i co sie dzialo tym :) Doszedlem do wniosku ze przyczyna nie lezy po stronie uslug windowsowskich tylko jakiejs aplikacji, ktora dziala niezaleznie. Jako, ze nic nie robilem na kompie i chodzil tylko programik GMT.EXE zaczalem sie jemy przygladac. Teoretycznie nie szkodliwy : spod menadzera zadan zajetosc CPU 0%, zuzycie pamieci 120 KB wiec grosze. Ale to nie wszystko :) Owy genialny programik jest programem dzialajacym spod konsoli windy a nie jak w przypadku MotherBoardMonitor, ktory dziala niezaleznie. On wlasnie obciazal i rejestrowal zmiany zachodzace z napieciami, temperaturami itp. plyty glownej. Z czasem konkretnie potrafil zasmiecic zajetosc CPU. No to go od razu KILL i co widze ?? SVCHOSTY wszystkie po 0% :) A wiec posiadacze tej plytki NIE INSTALUJCIE PROGRAMU GIGABYTE'a : M O T H E R B O A R D M E N A G M E N T U T I L I T Y albo cos w tym stylu :P Tyle zabawy z takim gownem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 gruby : cos ten IAA pomaga ? Odinstalowalem to i nie wiem czy zainstalowac spowrotem. Cos to daje wogole ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Teoretycznie coś daje, ale jak w praktyce sam sprawdz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja tesh mam p4 ale ja mam problemy z czym innym ... co chwile mi sie zawiesza komp :( wydaje mi sie ze to hdd wogule niemoge prawie zadnej gry zainstalowac bo sie zawiesza. Jush instalowalem inne windy i wszystkie updaty tesh i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o... A słyszysz takie metaliczne chrupanie z dysku jak ci sie komp zawiesza ? Tez miałem WD tyle ze 6Gb i miałem problem gdy coś przegrywałem/instalowałem to mi się komp wieszał i dysk brzeczał. Dysk był na servisie 3 tygodnie i nie stwierdzili usterki - dopiero gdy pokazałem na ich oczas jak się zawiesza to zrozumieli o co mi chodzi - Pałki!. Spóbuj uruchomic program do mierzenia predkości dyku jeśli sie bedzie zawieszał lec do servisu. Pozdro No ja zabardzo niesłyszałem chrupania :D ale bardzo czesto mi sie zawiesza. Znasz morze jakis program do mierzenia predkosci dysku? Bo morze przy nim sie zawiesi i wtedy u nich morze mi sie uda zaprezentowac :).... Pozdrowionka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 koziol wydaje mi sie ze mam winnego nazywa sie on: GMTService.exe sprawdz process explorerem czy posiadasz takie cos. Heh Koziol a jednak mialem racje, ale ciesze sie ze juz wszystko ok i u ciebie i u mnie. dobranoc :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Ale w IAA nie mozn nic ustawic :) To takie jakby informacje o systemie wedlug mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...