\\ MarcO // Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 witam! Jakos 6 miesiecy temu kupilem Chiefa 420W HPC-420-302-DF , az do dzisaj jego bezawaryjna praca sie skonczyla (( , jak włączylem rano kompa huk,bum swiatlo zgasło w domu i tak za kazdym nastepnym razem odpalenia kompa , zasilacz blyska i strzela . Zawiozlem do sklepu tam gdzie go nabylem i mi powiedzieli ze go odesla do dystrybutora, czas oczekiwania niby 2 tyg , w zamian dostalem zastepczy Modecom 350W. Hmm czy to jest normalne ze mi go nie wymienili na miejscu (na inny egzemplarz) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Normalne i tak powinno być, z edostajesz sprzet zastępczy. Ja na twoim miejscu przyjrzałbym się temu chieftecowi co naprawią, lub wymienią , a najlepiej zmieniłbym na zasilacz innej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...