ksiądz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam. Kupiłem od kumpla nowego siemensa c65 ale on wczesniej wrzucil nowy soft. Niektore funkcje tego tel. sa chronione kodem telefonu probowalem cos przestawic i fon. zapytal mnie o kod wpisalem 9999 myslalem ze tak bedzie domyslnie w siemensie ale okazalo sie ze kod jest nieprawidlowy wiec wpisalem 0000 ale tez nie wiec zadzwonilem do kumpla i zapytalem czy cos zmienial i powiedzial ze nic nie mieszal a kod w jakim siemensie kiedys mial 1111 i pewnie to bedzie taki wiec wpisalem 1111 i teraz mam zablokowane!!! co zrobic? ktos sie na tym zna? da sie to jakos odkrecic? pomozcie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Nie odkrecisz nie idac do zyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Da rade odkręcic, tylko ze musisz mieć kabel i odpowiednie oprogramowanie. Takie ów oprogramowanie można znaleźć na p2p i na stronkach z komórkami, wystarczy tylko wpisać odpowiednią fraze. Jeśli nie posiadasz kabla z telefonu do kompa to idź jednak do fachury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 mam irde i jak na razie nie spotkałem się zeby cos nie dzialalo po irdzie... jakbyscie mogli topodeslijcie mmi programik zeby to poprawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 jest stronka http://www.siemensinfo.pl/ na niej wszystko jest polecam .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 kabelek typu MBUS/FBUS z odpowiednią kocówką- sofcik do simensa /nie wiem jaki bo mam nokie/ i powinieneś wszystko odkrecić.Jak nie wiesz jak i n ie masz możliwości ,musisz iśc do kogoś kto ma sprzęt i soft. Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 www.siemensinfo.pl nie pomoglo.... poradzili uzycie programiku o nazwie "papua utils 4.5" ale znalazlem tylko po czesku czy cos takiego wic moze pomozecie mi cos znalezc w jakims bardziej znanym jezyku.. z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 w siemensach nie ma wczesniej ustalonego kodu aparatu. samemu wybiera sie 4 cyfry ktore beda kodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 no oK... tylko w takim razie dlaczego mi nie zaakceptowal tego co najpierw wpisalem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Bez rozkrecania telefonu raczej ci nie ruszy. Jesli ma jakies nowsze oprogramowanie to tylko po testpointach w serwisie. Samo podlaczenie kabla do kompa nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...