zaba1978 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Jak wyglada sprawa przejscia z neo 640 na 1024?? Edytowane 5 Lipca 2005 przez zaba26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Raczej bez większych problemów, po prostu musisz to zgłosić ze po zakończeniu umowy na neo 640 chcesz przejść na pakiet 1024 Jedynym problemem jaki robi tp jest tak zwana przez nich "kara" :/ Gdy miałem neo 640 i po zakończeniu umowy chciałem zmniejszyć pakiet do 128 powiedzieli mi ze aby dokonać takiej transakcji "w locie" tzn bez przerywania sygnału musze ponieść koszty, była to kwota ok 150-200zł nie pamiętam dokładnie. w końcu olałem temat i byłem skłonny do zmiany usługodawcy wysyłałem nawet 2 pisma na które nie dostałem żadnych odpowiedzi, aby odcieli mi sygnał do neo Działo sie to na przełomie września i października 2004r, sygnału nie odcieli, umowy nie ma bo sie skończyła, rachunki nie przychodzą, a ja dalej ciesze sie usługą 640 :) oczywiście za nią nie płacąc. Edytowane 5 Lipca 2005 przez megagames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 przejscie z 640 na 1024 jest ZAWSZE gratis bo to migracja wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...