SZZCZYPIOR Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 mam zamiar kupić amd 1700+ i zastanawiam sie jakie coler zastosować!!volkano7 czy coś z titana!!tylko abym nie miał suszarki!!! co radzicie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 WC by Mate only, jak nie chcesz halasu a wydajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Vapochilll RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 mam zamiar kupić amd 1700+ i zastanawiam sie jakie coler zastosować!!volkano7 czy coś z titana!!tylko abym nie miał suszarki!!! co radzicie!! Moj kolo ma XP 1800 + nie kreci go i uzywa titanka. Od 2 miesiecy tak ma i jest dobrze. Komp u niego ma upy po kilka dni i buja sie stabilnie ale nie ma tam nic @ :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ja bym polecal Watercooling. A jezsli chodzi ci o cooler to tylko Volcano 7+! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Pare tygodni temu też kombinowałem, w końcu wybrałem Titana i jestem Hapy :D Temperatura nie przekracza 48C (XP1700@11x158), praca w miare cicha, a cena wręcz promocyjna 50 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: Zalman 6000CU jka masz kase sam mam jestem zadowolony chesz miec super cicho to dajesz przelotke :lol: umnie na noralnym podłaczeniu 51 ale mam 1700+@2000+ :lol: przy właczeniu przelotki 53 wszystko full stabil i fajny wyglod ma :o) polukja sobie http://www.4max.com.pl/index1024.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja polecam Zalman 6000Cu u mnie temperatury tak: otwarta obudowa: 11V(bo przez fanmate) - 40 po ostrym grzaniu minimum(to jest chyba 5, nie pamietam, w kazdym badz razie 1400 obr. mam wtedy) - 45 po ostrym grzaniu zamknieta obudowa: 11V - 46 po rzaniu minimum - 50 po grzaniu Przy maksymalnych obrotach slychac go troche(no mi akurat zaglusza go karta graficzna...), ale jak dasz ponizej 1800 obr to tylko cichy szum, przy zamknietej obudowie praktycznie nieslyszalny. Ps. Ja to mam na AS3 i CS, pasty ktora jest razem z zalmanem nie polecam - nie mam zastrzezen do jej konsystencji ale jest spewnoscia mniej wydajna od AS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...