Gość on23warszawa Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Mam problem. CHwilowo dysponuje dosc starym grundigiem. Kupilem nowego pilota niestety nie dziala przycisk MENU. Reszta funkcjonuje prawidlowo. Wiem ze MENU uruchomione musi byc jakas kombinacja guzikow na pilocie. Trzeba przytrzymac 2 badz 3 guzii. Czy ktos spotkal sie z takim modelem TV i wie jak ustawic parametry? Najgorsze jest to ze moja dziewczyna zablokowala wiekszosc kanalow , tudziez dzwiek da sie ustawic jedynie do polowy glosnosci. Wlaczyla to menu kiedy lezelismy na lozku , bylo ciemno a ona chciala wylaczyc TV badz mzienic program i przycisnela ktores z guzikow. POMOCY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mam problem. CHwilowo dysponuje dosc starym grundigiem. Kupilem nowego pilota niestety nie dziala przycisk MENU. Reszta funkcjonuje prawidlowo. Wiem ze MENU uruchomione musi byc jakas kombinacja guzikow na pilocie. Trzeba przytrzymac 2 badz 3 guzii. Czy ktos spotkal sie z takim modelem TV i wie jak ustawic parametry? Najgorsze jest to ze moja dziewczyna zablokowala wiekszosc kanalow , tudziez dzwiek da sie ustawic jedynie do polowy glosnosci. Wlaczyla to menu kiedy lezelismy na lozku , bylo ciemno a ona chciala wylaczyc TV badz mzienic program i przycisnela ktores z guzikow. POMOCY :) 1531285[/snapback] Kupiles nowego czy uniwersalnego ? Bo to dwie rozne bajki. Tak czy siak najszybciej dostaniesz pomoc na http://www.elektroda.pl Pamietaj podac nazwe TV i wszystkie 'numerki' z tylnej naklejki i dokladny model pilota jaki zakupiles , bo inaczej nici z pomocy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...