Mrugacz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Wrescie skonczyla mi sie umowa z neo.. co prawda dzwonilem do nich i babka powiedziala ze modem itd moge zatrzymac Zaskoczyla mnie :) (Cos mi sie nie chce wiezyc ) Jak myslicie lepiej wezme ze soba modem itd? zeby sie potem nie wracac jak glupi? Ps.Zakladam Chello (Znow) chello Light lacze 1mb+Kablowka Cena brutto 109zl czyli wychodzi na to ze Net bedzie mnie kosztowal okolo 60zl Tanio. B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Edytowane 5 Lipca 2005 przez Mrugacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Wrescie skonczyla mi sie umowa z neo.. co prawda dzwonilem do nich i babka powiedziala ze modem itd moge zatrzymac Zaskoczyla mnie :) (Cos mi sie nie chce wiezyc ) Jak myslicie lepiej wezme ze soba modem itd? zeby sie potem nie wracac jak glupi? Ps.Zakladam Chello (Znow) chello Light lacze 1mb+Kablowka Cena brutto 109zl czyli wychodzi na to ze Net bedzie mnie kosztowal okolo 60zl Tanio. B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: 1531432[/snapback] no i co z tego kogo to interesuje zastanow sie koles co tu wypisujesz bo zasmiecasz forum :mur: Zmieniasz jedno badziewie z limitem na drugie badziewie z limitem wiec nie widze potrzeby oglaszania takiej wtopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 vadzior jakie Ty masz lacze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 no i co z tego kogo to interesuje zastanow sie koles co tu wypisujesz bo zasmiecasz forum :mur: Zmieniasz jedno badziewie z limitem na drugie badziewie z limitem wiec nie widze potrzeby oglaszania takiej wtopy 1531726[/snapback] a co ma światłowód sobie założyć i 10 Mb/s ?? bosz widzisz i nie grzmisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 vadzior jakie Ty masz lacze ? 1532314[/snapback] 1mbit bez limitow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 lol naprawde nie wiem z czego tu sie cieszyć. z limitu na limit ... brak słów ... szkoda gadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 his ładny avatar :) Limitom mówi nie , neo plus rządzi (za jakie pieniądze... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 A przyszlo wam panowie do glowy, ze niektorzy innych opcji nie maja? Warto by sie tez zastanowic momentami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 ... jak i to, że niektórym limity nie przeszkadzają? ;) Przecież nie każdy bawi się w P2P "od rana do nocy" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ... jak i to, że niektórym limity nie przeszkadzają? ;) Przecież nie każdy bawi się w P2P "od rana do nocy" ;) 1533980[/snapback] A nawet jesli sie bawi to nie sciaga wszystkiego co tylko zobaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 " transferowym ZBOCZEŃCOM mówimy jednoznaczne - NIE!!!!!!! " ja mam Neo 128 i żyje :) (bo zaczałem się leczyc i transferowa przypadłosć po woli mi przechodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawerys Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Nie każdy sciaga wszystko co pojawi się w p2p. Ja ściagam wszelkie interesujące mnie nowości wśród gier, muzyki i filmów divx/xvid osiągajac miesięczne transfery rzędu 20-30GB. Nie mam łącza z limitami ale według mnie nie wolno narzekać na limity w neo czy chello. To jedynie moje skromne zdanie. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów zarówno tych maniaków od p2p jak i tych bardziej rozsądnych :wink: Edytowane 7 Lipca 2005 przez pawerys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 his ładny avatar :) Limitom mówi nie , neo plus rządzi (za jakie pieniądze... ) 1533721[/snapback] @ HiS Zmyliles mnie pierwszy raz tym avatarem, pamietam kiedys jakis wyjadacz na forum taki mial... ;] A co do topica to chlopak chcial sie pochwalic, zablysnac wsrod braci jakie to on lacze sobie sprawi... ale niestety w tych czasach takie lacze juz nie jest rewelacja. Niby tepsa wprowadza neo 2mbit, ale znowu z tymi ograniczeniami. Dla graczy jest to dobra opcja, ale dla notorycznych ssaczy juz mniej. A co do limitu na laczach, to perfidna rzecz. Znam wielu ludzi z neo, ktorzy kwicza, ze im sie skonczyl i cierpia strasznie... Ja mam szczescie, posiadam dsl'ka na kilka os. (ludzie, ktorzy netu uzywaja wylacznie do www) i mam starego laptopka, ktory jest ssaczem p2p (24/7), i nie wyobrazam sobie zycia z limitami. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja mam neo 512 z 15 gb limitu. Na poczatku ssalem ile wlezie, zeby upchnac ten limit. Gdyby nie limit to w zyciu bym tyle nie sciagnal z p2p :) Teraz juz mniej w tym siedze... zreszta nie mam zbytnio pomyslow co sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ja mam chello plus na 1 kompie i jestem happy:) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 4 mbity, widać, należysz do tego 1% internautów, co mają w szybki (jak na Polskę ;P) internet... Moje neo 2048 wymięka ;) ale chociaż pingi całkiem ładne mam, no i ~240 KB/s to też nie tak źle - szczególnie, jak sobie przypomnę czasy SDI/10 osób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Amd_Powered: Sciagasz ladnie . O ile mi wiadomo to to chello ma 0,5 mb up wiec czemu tylko 2 kB leci . Nie ladnie . Ja mam 2 mb neo . Szczerze to mi wystarczy jak na moje p2p . Nawet swierzo po zmianie z 640 nie wykorzystalem calego limitu przez smiesznie maly up . Jakbym mial mozliwosc zalozenia chello pewnie bym to zrobil tylko ze u mnie rzadzi aster . Chello jest 1 pod wzglem speed / kasa . Ciekawe kiedy neo wprowadzi 4 mb . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo_Yeung Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A co do postu Mrugacza... skończyla się umowa o neo - a więc była zawarta na początku lipca zeszłego roku... Czy nie miał opcji 640? Bo jeśli tak, to zamienił neo bez limitu na chello z limitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No i co z tego? Ja zamienilem Neo bez limitu na Neo z limitem (640->2Mbit)... wykorzystuje po 25GB na miesiac, wiec limit mnie nie boli, a moge jednoczesnie szybko sciagac i komfortowo korzystac z WWW, Gadulca itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) vadzior, ty chyba masz jakiś problem. Każdy bierze to co mu wystarcza, na co mu wystarcza i czy ma taką możliwość. Gdyby Koreańczycy zobaczyli te twoje 1mbps bez limitów, zaraz rozległby się wielki śmiech na sali. Zastanów się co mówisz, bo coraz więcej głupawych postów piszesz. ____________________________________________________ " transferowym ZBOCZEŃCOM mówimy jednoznaczne - NIE!!!!!!! " No to ładnie, będą mnie wytykać palcami :P Neo640, czerwiec, 48GB ^^ Edytowane 8 Lipca 2005 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 zwei, zbyt szybko nie wprowadzą neo 4 mbit. Raczej będą powoli zwiększać transfer, może za rok będzie neo 3 mbit? Zresztą, gdzieśtam ktoś pisał (;)), że Neo może mieć trudności z wyciągnięciem więcej niż 4 mbitów u większości osób, ze względu na infrastrukturę - łącza do klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mnie właśnie dziś kończy sie umowa z TP. Skończyła mi sie już neostarda 128kb/s z czego jestem bardzo zadowolony. Teraz mam DSL podzielonego. Full wypas :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Amd_Powered: Sciagasz ladnie . O ile mi wiadomo to to chello ma 0,5 mb up wiec czemu tylko 2 kB leci . Nie ladnie . Ja mam 2 mb neo . Szczerze to mi wystarczy jak na moje p2p . Nawet swierzo po zmianie z 640 nie wykorzystalem calego limitu przez smiesznie maly up . Jakbym mial mozliwosc zalozenia chello pewnie bym to zrobil tylko ze u mnie rzadzi aster . Chello jest 1 pod wzglem speed / kasa . Ciekawe kiedy neo wprowadzi 4 mb . 1535379[/snapback] jak mi idzie na full tak jak na screenie to up slabo leci ale mam ustawiony na 70kb;) nie zydze:P hah dostalem nowy modem i zresetowali mi licznik;))) Pobrałeś / pobrałaś 19 MB Wysłałeś / wysłałaś 23 MB 1) Pomiar w okresie 1-09 lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...