Skocz do zawartości
Mrugacz

Wrescie Koniec Neo :]

Rekomendowane odpowiedzi

Wrescie skonczyla mi sie umowa z neo..

co prawda dzwonilem do nich i babka powiedziala ze modem itd moge zatrzymac

Zaskoczyla mnie :) (Cos mi sie nie chce wiezyc )

Jak myslicie lepiej wezme ze soba modem itd? zeby sie potem nie wracac jak glupi?

Ps.Zakladam Chello (Znow)

chello Light lacze 1mb+Kablowka Cena brutto 109zl czyli wychodzi na to ze Net bedzie mnie kosztowal okolo 60zl

Tanio. B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Edytowane przez Mrugacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość vadzior

Wrescie skonczyla mi sie umowa z neo..

co prawda dzwonilem do nich i babka powiedziala ze modem itd moge zatrzymac

Zaskoczyla mnie :)  (Cos mi sie nie chce wiezyc )

Jak myslicie lepiej wezme  ze soba modem itd? zeby sie potem  nie wracac jak glupi?

Ps.Zakladam Chello (Znow)

chello Light lacze 1mb+Kablowka Cena brutto  109zl czyli wychodzi na to ze Net bedzie mnie kosztowal okolo 60zl 

Tanio.  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)  B)

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

1531432[/snapback]

no i co z tego kogo to interesuje zastanow sie koles co tu wypisujesz bo zasmiecasz forum :mur: Zmieniasz jedno badziewie z limitem na drugie badziewie z limitem wiec nie widze potrzeby oglaszania takiej wtopy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i co z tego kogo to interesuje zastanow sie koles co tu wypisujesz bo zasmiecasz forum  :mur: Zmieniasz jedno badziewie z limitem na drugie badziewie z limitem wiec nie widze potrzeby oglaszania takiej wtopy

1531726[/snapback]

a co ma światłowód sobie założyć i 10 Mb/s ??

bosz widzisz i nie grzmisz :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

" transferowym ZBOCZEŃCOM mówimy jednoznaczne - NIE!!!!!!! "

ja mam Neo 128 i żyje :) (bo zaczałem się leczyc i transferowa przypadłosć po woli mi przechodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy sciaga wszystko co pojawi się w p2p. Ja ściagam wszelkie interesujące mnie nowości wśród gier, muzyki i filmów divx/xvid osiągajac miesięczne transfery rzędu 20-30GB. Nie mam łącza z limitami ale według mnie nie wolno narzekać na limity w neo czy chello. To jedynie moje skromne zdanie.

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów zarówno tych maniaków od p2p jak i tych bardziej rozsądnych :wink:

Edytowane przez pawerys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

his ładny avatar :)

Limitom mówi nie , neo plus rządzi (za jakie pieniądze... )

1533721[/snapback]

@ HiS

Zmyliles mnie pierwszy raz tym avatarem, pamietam kiedys jakis wyjadacz na forum taki mial... ;]

A co do topica to chlopak chcial sie pochwalic, zablysnac wsrod braci jakie to on lacze sobie sprawi... ale niestety w tych czasach takie lacze juz nie jest rewelacja.

Niby tepsa wprowadza neo 2mbit, ale znowu z tymi ograniczeniami. Dla graczy jest to dobra opcja, ale dla notorycznych ssaczy juz mniej.

A co do limitu na laczach, to perfidna rzecz. Znam wielu ludzi z neo, ktorzy kwicza, ze im sie skonczyl i cierpia strasznie...

Ja mam szczescie, posiadam dsl'ka na kilka os. (ludzie, ktorzy netu uzywaja wylacznie do www) i mam starego laptopka, ktory jest ssaczem p2p (24/7), i nie wyobrazam sobie zycia z limitami. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam neo 512 z 15 gb limitu. Na poczatku ssalem ile wlezie, zeby upchnac ten limit. Gdyby nie limit to w zyciu bym tyle nie sciagnal z p2p :) Teraz juz mniej w tym siedze... zreszta nie mam zbytnio pomyslow co sciagac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 mbity, widać, należysz do tego 1% internautów, co mają w szybki (jak na Polskę ;P) internet... Moje neo 2048 wymięka ;) ale chociaż pingi całkiem ładne mam, no i ~240 KB/s to też nie tak źle - szczególnie, jak sobie przypomnę czasy SDI/10 osób...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amd_Powered: Sciagasz ladnie . O ile mi wiadomo to to chello ma 0,5 mb up wiec czemu tylko 2 kB leci . Nie ladnie .

Ja mam 2 mb neo . Szczerze to mi wystarczy jak na moje p2p . Nawet swierzo po zmianie z 640 nie wykorzystalem calego limitu przez smiesznie maly up . Jakbym mial mozliwosc zalozenia chello pewnie bym to zrobil tylko ze u mnie rzadzi aster . Chello jest 1 pod wzglem speed / kasa . Ciekawe kiedy neo wprowadzi 4 mb .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co z tego? Ja zamienilem Neo bez limitu na Neo z limitem (640->2Mbit)...

wykorzystuje po 25GB na miesiac, wiec limit mnie nie boli, a moge jednoczesnie szybko sciagac i komfortowo korzystac z WWW, Gadulca itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vadzior, ty chyba masz jakiś problem. Każdy bierze to co mu wystarcza, na co mu wystarcza i czy ma taką możliwość. Gdyby Koreańczycy zobaczyli te twoje 1mbps bez limitów, zaraz rozległby się wielki śmiech na sali. Zastanów się co mówisz, bo coraz więcej głupawych postów piszesz.

" transferowym ZBOCZEŃCOM mówimy jednoznaczne - NIE!!!!!!! "

No to ładnie, będą mnie wytykać palcami :P

Neo640, czerwiec, 48GB ^^

Edytowane przez Lumperator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwei, zbyt szybko nie wprowadzą neo 4 mbit. Raczej będą powoli zwiększać transfer, może za rok będzie neo 3 mbit? Zresztą, gdzieśtam ktoś pisał (;)), że Neo może mieć trudności z wyciągnięciem więcej niż 4 mbitów u większości osób, ze względu na infrastrukturę - łącza do klienta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

Amd_Powered: Sciagasz ladnie . O ile mi wiadomo to to chello ma 0,5 mb up wiec czemu tylko 2 kB leci . Nie ladnie .

Ja mam 2 mb neo . Szczerze to mi wystarczy jak na moje p2p . Nawet swierzo po zmianie z 640 nie wykorzystalem calego limitu przez smiesznie maly up . Jakbym mial mozliwosc zalozenia chello pewnie bym to zrobil tylko ze u mnie rzadzi aster . Chello jest 1 pod wzglem speed / kasa . Ciekawe kiedy neo wprowadzi 4 mb .

1535379[/snapback]

jak mi idzie na full tak jak na screenie to up slabo leci ale mam ustawiony na 70kb;) nie zydze:P

hah dostalem nowy modem i zresetowali mi licznik;)))

Pobrałeś / pobrałaś 19 MB

Wysłałeś / wysłałaś 23 MB

1) Pomiar w okresie 1-09 lipca 2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi