mb_asasello Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam! Biorę się za moda (właściwie jest on juz w trakcie - poszlo juz z pol kilo szpachli i pare tarczek od dremela :D , ale foty wrzucę jak wszystko będzie gotowe) i mam problem. Mianowicie nadszedł czas na malowanie wnętrza obudowy. Chce środek machnąć na pomarańczowo farbą UV - reaktywną z allegro, natomiast wszystkie molexy, oploty, taśmy zrobić zielone UV-reaktywne (+ oczywiscie 2 katody). I tu pojawia się moje pytanie - czy ktoś z Was ma może podobny dobór kolorów w obudowie? Zasadniczo chodzi mi o to, czy to nie bedzie wygladac jakby mi ktoś g*.*no przez wentylatorek do obudowy wpuścił ( i to takie niezdrowe: żółto - pomarańczowe :) ??? Wszystkich "doświadczonych" i "wielkich" modderów proszę o powstrzymanie sie od rad w stylu "zrób i zobacz jak będzie wyglądać" bo sam już na to wpadłem, że jak zrobię to zobaczę. Tyle, że całośc (farba, oploty, molexy, katody) będzie mnie sporo kosztować i nie mam na tyle funduszy, żeby po skończeniu moda dojść do wniosku, że wygląda on jak wspomniana wczesniej qpa i wywalic wszysto na śmietnik. Dziękuję za rzeczowe rady i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Pomarańczowy, zielony chyba będzie wyglądać g**no Edytowane 6 Lipca 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 buahahaha :D co racja to racja. postaraj sie utrzymac jeden kolor albo kolory ktore po zmieszaniu wygladaja sensowanie. wez jakies farbki i zmieszaj wybrane dwa kolory. bedziesz mial efekt jak to wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Coz...po paru przymiarkach chyba jednak sproboje. Dzoszedlem do wniosku, ze najwyzej przemaluje budae tez na zielono, zeby wspolgrala z dodatkami. Dzieki za rady i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...