Skocz do zawartości
Kosher

AXP 1700+ AROIA pow. 1800Mhz.

Rekomendowane odpowiedzi

dosc anemicznie, moj 1600+ agoia chodzi na 1.8ghz na 1.75V przy chlodzeniu wbk38 (taki duzy aluminiowy coolerek jak kto nie pamieta ;)

I co z tego jak to jest max?! Przeciez pisales, ze nawet wieksze napiecie nie pozwala ci przekroczyc 1800Mhz. A ja na 1,85V wyciagam 1870MHz stabilnie :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dosc anemicznie, moj 1600+ agoia chodzi na 1.8ghz na 1.75V przy chlodzeniu wbk38 (taki duzy aluminiowy coolerek jak kto nie pamieta ;)

Mialo byc ze system botuje na 1850Mhz przy 2.0V (ciegle zwisy od dysku bo wylacza sie juz od PCI 35Mhz!!!) 1800Mhz idzie na 1.85V, 1.75 to troche za malo a moge dawac tylko co 0.1V.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie bida, bo tylko 1840MHz stabilnie przy 2V. Przy 1.85V nie wiem, bo sprawdzałem to napięcie na Titanie i tam nie szło. Aha, musze zaznaczyć, że poprzednio miałem walnięte ramy, które wyświetlały błędy na 166MHz, a te co teraz mam to 266MHz - we wtorek idę do sklepu je zwrócić, bo gostek powiedział, że nie może sprowadzić 333MHz, bo nima.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno, dzisiejsza gieldowa roznica w cenie miedzy 1600+ a 1700+ wyniosila 5-15zl wiec kupuje sie lepiej krecacego sie.

Jutro zamiast padajacego WDC podepne Maxtora i bede dawil sie na 150x12,5. Teraz tuz przeb uruchomieniem WinXP wylacza sie dysk :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...