Celin Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 przejrzalem kilkanascie ofert sklepow internetowych w tym wszytkie z faq i jedynie w 2 sklepach sa dostępne rezerwuary na kieszczen 5'25" i w obydwu nie ma ich na skladzie bo się wyczerpały :blink: moze ktoś z was zna jakiś adres gdzie można to dostać. Oraz drugie pytanie. Dodatkowo rozgladałem się za czyms co mogłoby zatąpić rezerwuar i interesuje mnie fill&bleed Czy może wiecie gdzie to można zamówić? [w Polsce :D ofc] Przydałby się link. btw na :google: nie znalazłem sklepu tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Celin napisał(a): przejrzalem kilkanascie ofert sklepow internetowych w tym wszytkie z faq i jedynie w 2 sklepach sa dostępne rezerwuary na kieszczen 5'25" i w obydwu nie ma ich na skladzie bo się wyczerpały :blink: moze ktoś z was zna jakiś adres gdzie można to dostać. 1531838[/snapback] rezy w Realitynet beda dostepne w piatek przyszly... (jutro ida do gwintowania) pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 luknij na te reziki dlamnie bomba no i ta cena kocce i korek wliczone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Lazymodder napisał(a): luknij na te reziki dlamnie bomba no i ta cena kocce i korek wliczone :) sygnaturkę też masz bomba... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Lazymodder napisał(a): luknij na te 1538265[/snapback]No cena właśnie średnio bomba... Nawet w 4maxie (czyt. najdroższym sklepie z rzeczami do moddingu/chłodzenia kompa) są po 80zł (narazie niedostępne na stanie). Na Realitynet po 89, też z króćcami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) w 4maxie to 2 kroccowy i tylko ze zlaczkami NK12 w Realitynet tez 2 kroccowy ( x4pro kazda zlaczke mozna sobie wybrac jaka sie chce ) na + mozna sobie wybrac zlaczki ale w obu przypadkach to przezroczysta plexi a ja zapodalem linka do czegos calkiem innego pod wzgledem estetycznym.. a cos nie tak z moja sygnaturka ?? Edytowane 9 Lipca 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Lazymodder napisał(a): w 4maxie to 2 kroccowy i tylko ze zlaczkami NK12 a w Realitynet tez 2 kroccowy ( a x x4pro kazda zlaczke mozna sobie wybrac jaka sie chce ) na + mozna sobie wybrac zlaczki ale w obu przypadkach to przezroczysta plexi a ja zapodalem do czegos calkiem innego pod wzgledem estetycznym.. a cos nie tak z moja sygnaturka ?? Coś drogie te rezy w MCS (czyt. w X4Pro). Nawet taniej wyjdzie kupić w 4Max (http://4max.pl/default.asp?g=152&gg=61&produkt=1363) i samemu dokupić króćce jeśli Ci nie odpowiadają NK12. Nawet w MCS (czyt. X4Pro)... :mur: // co do siga: trochę on taki reklamujący jest, szczególnie w połączeniu z postem Twym i opinii w nim zawartej... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 reklama by byla jakbym dal ja w postaci linka.... tu nie chodzi o to ze 3 krucce przedewszystkim kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) enigma_pl napisał(a): // co do siga: trochę on taki reklamujący jest, szczególnie w połączeniu z postem Twym i opinii w nim zawartej... :huh: 1538416[/snapback] Heh piszesz jakbys zostal jeszcze w sredniowieczu (z postem Twym) hehe :D lol reziki fajne ale chyba bardziej oplaca sie kupic transparentny i obkleic go folią niebieską :D PS: po co ci ten 3 krociec? :D Edytowane 10 Lipca 2005 przez NeuroPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Lazymodder napisał(a): w 4maxie to 2 kroccowy i tylko ze zlaczkami NK12 w Realitynet tez 2 kroccowy ( x4pro kazda zlaczke mozna sobie wybrac jaka sie chce ) na + mozna sobie wybrac zlaczki ale w obu przypadkach to przezroczysta plexi a ja zapodalem linka do czegos calkiem innego pod wzgledem estetycznym.. a cos nie tak z moja sygnaturka ?? 1538387[/snapback] a gdzie jest napisane ze u mnie nie? Cytat W skład zestawu wchodzą króćce (do wyboru: choinka 12, choinka 16, skręcane 10/12) //sign: chodzaca reklama ;) Edytowane 9 Lipca 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) w Realitynet tez 2 kroccowy (...) na + mozna sobie wybrac zlaczki ale w obu przypadkach to przezroczysta plexi... napisalem ze mozna :P a co do sign to jakbym napisal ze P4 cooling by x4pro waterblock itd itp.. to juz nie reklama ? juz nie robie ot dalem linka po to aby Celin mial w czym wybierac przy zakupie a moze akurat ma podswietlana na niebiesko bude i moze mu sie nadda to juz jego sprawa Edytowane 9 Lipca 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 NeuroPL napisał(a): Heh piszesz jakbys zostal jeszcze w sredniowieczy (z postem Twym) hehe :D lol w sredniowieczy? wtf?! :blink: Lazymodder napisał(a): a co do sign to jakbym napisal ze P4 cooling by x4pro waterblock itd itp.. to juz nie reklama ? juz nie robie ot dalem linka po to aby Celin mial w czym wybierac przy zakupie a moze akurat ma podswietlana na niebiesko bude i moze mu sie nadda to juz jego sprawa może trochę przesadziłem, sry :mellow: no ale chodziło mi o to, że rez wcale do tanich nie należy, a to, że ma niebieski kolor to raczej nie usprawiedliwia ceny :P dobra EOT... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) nie chciałem zakładć nowego tematu wiec pisze tutaj :) chciałbym umieścić cały zestaw WC w kompie, i nie wiem czy jak umieszcze rezerwuar w kompie to temperatura wody dosyć wzrośnie? czy to bezpieczne? Dokładnie to chce umieścic chlodnice i pojemnik zaraz pod dyskami na samym ddole obudowy Edytowane 20 Lipca 2005 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 .Kuba napisał(a): nie chciałem zakładć nowego tematu wiec pisze tutaj :) chciałbym umieścić cały zestaw WC w kompie, i nie wiem czy jak umieszcze rezerwuar w kompie to temperatura wody dosyć wzrośnie? czy to bezpieczne? 1556819[/snapback] Rez nie ma duzego wplywu na temp wody. Zwiekszasz tylko pojemnosc cieplna ukladu (wolniej sie nagrzewa), ale glownie chodzi w tym o ulatwienie odpowietrzania / napelniania ukladu. Scianki rezow dodatkowo maja slabe wlasciwosci oddawania/pochlaniania ciepla. Zreszta to tak jakbys sie bal trzymac nagrzewnice w budzie bo mimo tego ze chlodzona bedzie wentylem to cieple powietrze ze srodka ja podgrzeje :wink: Wg mnie nie ma obawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...