paulo Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja niestety nie mogłem być :cry: , ale baaardzo chętnie się dowiem jak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A to już sie skończył?? Achh...gdybym tylko tak mógł tam być... Oj relację zdałbym chyba dopiero jutro, bo jeszcze po koncercie trzeba by było poświętować takie wydarzonko! Ale... zostaje tylko winamp i: "See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I'll wait for you Slight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait without you"... ...akurat teraz leci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Hehe u mnie też cały wieczór U2 leci. :P Nie wiem czy się koncert skończył, ciekawość robi swoje po prostu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 skończył sie gdzieś ok 23:40 ... miałeś dobry timing z tym swoim tematem ;] kumpel (mega maniak u2) dzwonił w drodze ze stadionu do auta ;] będe miał od niego pare fotek i filmików z "legalnie" wniesionego aparatu ;] hehe dzwonił też do mnie i dał mi posłuchac 1 piosenke przez telefon :P koncert podobno wypas a on jak to określił doznał "psychcznego orgazmu" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 moj znajomy, maniak u2, tez byl na koncercie, ale posluchac przez komorke mi nie dal... moze dlatego, ze nei dzwonil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 http://www.u2.pfd.com.pl/index.php?open=petycja Podziałało !!! :D Echhh... Tak samo mi było tęskno, jak grał u nas Caranberries... w ogóle to Irlandia "wydaje" na świat niezłych artystów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...