maslosky Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam... Przed chwilą założyłem na swoją karte (HIS 9550) VGA Silencera Rev 3... Wszystko niby było ok z montażem... włączam kompa a tu kicha... full takich jakby artefaktów na całym ekranie.. myślałem że za mocno dokręciłem to poluzowałem troche a tu dalej to samo... zegary karty są standardowe.. zmieniłem chłodzenie na standardowe i dalej to samo... czy ktos już sie z tym spotkał ??? co robić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 rdzen pewnie ukruszyłes.. sprawdz, jak tak... to szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ale rdzeń jest cały :( ostrożnie zakładałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Przesmaruj dobrze rdzen, albo moze sie grzac albo naprawde ja okaleczyles tym sielencerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envinya Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 jak wygladaja artefakty ? to sa paski, kropki ? daj nawiew na cala karte i ja odpal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 .. czy ktos już sie z tym spotkał ??? co robić ? 1531952[/snapback] ziiiiieeeeew ... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...337&hl=silencer Osobiście zabiłem Silencerem dwa Radki (9700 - własny i 9500 - cudzy)... przyczyna nieznana. Kilka innych działa bez problemu, niektóre ponad rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 i co zabiłeś je.. oddałeś na gware i przyjeli ?... artefakty to paski i kropki i wogóle full syfu na ekranie już nawet w dosie przy starcie systemu... karta poszła na gware.. zobaczymy czy przyjmą.. teraz chce kupić radka 9800 pro i chyba nie zaryzykuje już silencera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...