Mike_pol Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Siemka mam problem ostatnio robiłem format dysku C i jak znowu zaczynałem instalować sterowniki muzyczne i inne doszedłem do sterowników graficznych do ATI RADEON 9200+ które miałem dołonczone do płyty głównej ASUS'A i podczas instalacji sterów wyskakuje mi taki błąd: Pomóżcie co mam robić i jak zainstalować te sterowniki żeby mi gry chodziły. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (...) doszedłem do sterowników graficznych do ATI RADEON 9200+ które miałem dołonczone do płyty głównej ASUS'A (...) 1531981[/snapback] :blink: a nie masz płytki ze sterami od grafy? jak nie to www.ati.com albo www.omegadrivers.net zaprasza, albo google powiedzą Ci gdzie znaleźć starsze stery. a stery od mobo zaistalowałeś już? czy może chciałeś instalowac po grafie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...