pbuda Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam, Wlasnie staje przed wyborem aparatu cyfrowego i wpadl mi w oko ten wlasnie Olympus. Ciekawi mnie, czy w tej cenie (ok. 2000zl) sa jakies lepsze aparaty? Nie interesuja mnie bajery, chodzi glownie o jakosc zdjec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sreberko Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Jeśli jeszcze nie kupiłeś to nie warto,miałam Olympusa 150.Te aparaty dobre dla amatora do prostych zdjęć,takich ustawianych a już takie poklatkowe to problem a najlepsze to takie normalne na film np.Canona.Za 2000 można już kupić naprawdę dobry sprzęt na cyfrówkę tej klasy wydasz trzy razy tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 sreberko głupoty gadasz ... a pbuda - > http://www.dpreview.com/reviews/olympusc7000/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mam nadzieje, ze nie wybrales tego aparatu tylko ze wzlegu na 7mp matryce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 7Mp nie ma na nic wplywu :) Nie kupilem tego, decyzje zapadly iz kupuje Panasonica FZ-5. Mysle jeszcze nad FZ-4 (tylko szkoda ze nie ma czarnego, bo ten srebrny to wyglada tak ble). Jeszcze takie male pytanko. Trzeba mi szybkie SD i znalazlem pamieci Imro X150 (do 20mb/s) po 170zl za 512mb. Slyszal ktos o nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...