Azazel85 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Mam taki problem. Podzieliłem dysk od nowa na partycje (wcześniej było 2 x 40GB) następnie chciałem zainstalować system od nowa z dołączonych do laptopa płyt z systemem. Włożyłem Recovery CD dysk 1 do napędy i uruchomił się instalator. Postępowałez zgodnie z instrukcjami pokazującymi się na ekranie, włożyłem dysk1 z systemem następnie dysk2. Skończyło się kopiowanie plików z CD na dysk twardy. Następnie instalator poprosił znowu o Recovery CD dysk 1. Włożyłem go, laptop się zrestartował i na ekranie pojawiło się "KOPIWANIE PLIKÓW", doszło do 40% i się zatrzymało. Próbowałem jeszcze raz uruchomić komputer i nadal było to samo, pasek dochodził do 40% i się zatrzymywał. Laptop to Acer Aspire 5024 WMLi, sytem jest dostarczony razem z laptopem i nie wiem czemu nie chodzi. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 uszkodzona płytka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Chyba jednak nie bo się udało. Trzeba było być bardzo cierpliwym, kopiowanie ruszyło po jakiś 10 minutach i instalacja zakończyła się sukcesem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Azazel85 napisał(a): Chyba jednak nie bo się udało. Trzeba było być bardzo cierpliwym, kopiowanie ruszyło po jakiś 10 minutach i instalacja zakończyła się sukcesem. 1533774[/snapback] Witam! Pozwole sie podlaczyc do tematu bo mam podobny problem. Wczoraj kumpel poprosil mnie reinstalke systemu na Acerze Aspire 1694. Polecialem z formatem i zaczalem instalacje z oryginalnych plytek Recovery CDs. Instalacja przbiegala tak jak napisal Azazel85, ale u mnie na 40% "wisial" tylko minute. Niestety po zakonczeniu kopiowania wszystkich plikow (z plytek Recovery od 1 do 3 + pojedyncza plytka bootujaca, z ktorej tez cos kopiowal na samym koncu) wywala mi komunikat aby wyjac Recovery CD i wlozyc System CD (oczywiscie zadna z dolaczonych oryginalnych plyt "nie pasuje"), a po restarcie kompa dostaje komunikat, ze systemu nie znaleziono :mur: Kombinowalem tez ze zmiana kolejnosci bootowania w biosie i lipa :-| Dodam, ze probowalem zainstalowac swoja winde i dziala ok. WTF ??? HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Może jednak trzeba się do pomocy technicznej zgłosić :>? Powinni Ci dać komplet płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Domik napisał(a): Może jednak trzeba się do pomocy technicznej zgłosić :>? Powinni Ci dać komplet płyt. 1558391[/snapback] Napisalem im wczoraj maila - jak na razie bez odpowiedzi. Plyty raczej sa wszystkie bo tak jak napisalem kopiowanie 100% done... Do kompa dolaczone byly (wszystkie oznaczone jako Recovery): Recovery CDs 1-3 pojedyncza plytka bootujaca - Recovery Cd 1/1 plytka z NAV2005 Macie pomysly? EDIT: cholerka pomozcie bo mi juz pomysly sie wyczerpaly :mur: Edytowane 21 Lipca 2005 przez TecKilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Kurcze no nikt nic nie pisze :/ poradzcie cos jak mozecie plizz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...