luki_pc Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 czy ktos uzwa tekigo urządzenia ??? jak sie sprawuje : zasieg , czas pracy , praca stereo - mono ??? Dobra zabawka zeby sluchac mp3 z PC np w kuchni bez budzenia sasiadow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 czy ktos uzwa tekigo urządzenia ??? jak sie sprawuje : zasieg , czas pracy , praca stereo - mono ??? Dobra zabawka zeby sluchac mp3 z PC np w kuchni bez budzenia sasiadow ;) 1532541[/snapback] Zasieg na otwartej przestrzeni 100m, w domu przez sciany bardzo oslabia sie sygnal. Czas pracy ? w domu i tak z sieci mozna leciec, a z baterii powinno dosc dlugo pochodzic bo to nie jest prodorzerne. To jest dobra zabawka... ale jak sie mieszka w bloku zawsze mozna trafic kogos komu bedziesz cos zaklucal, chyba ze zrobisz nadajnik i odbiornik na zakres poza skala FM - ale to juz niezgodne z prawem... wogole to bym pomyslal o innym sposobie "sluchania mp3 w kuchni" bo Transmitery bylo nie bylo zeby bylo zgodne z prawem musia posiadac bardzo mala moc a to oznacza wiecej problemow niz kozysci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 http://www.allegro.pl/item131047247_transm...p3_w_aucie.html http://www.allegro.pl/item128731055_uniwer...at_gw_lodz.html To co możecie powiedzieć o tych sprzętach? Głównie chodzi o jakość transmitowanego sygnału. Większość MP3 mam zapisanych w VBR, więc duży bitrate nie jest im obcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) moze czas zainwestować w mptrójnik? :wink: Jeśli te transmitery nie będą miały kodowania to na pewno zdenerwujsz sąsiadów jeszcze bardziej, gdy zamiast radia M pojawi im się w radiu Twoja muzyka :).. Swoją drogą.. fajna zabawa :twisted: :D.. najlepiej z łejwem proszę nie regulować odbiorników :lol: Edytowane 4 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 jakość dzwieku gorsza od kasety. Ale kupuję transmittera bo mam dosc problemow z wywalaną kasetą przez auto logic w radioodtwarzaczu.. Chce miec swiety spokój i posluchac mp3 z ipoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 A ktory transmiter z allegro ma zasilacz pod siec? Zeby mozna go bylo uzywac w domu? Planuje go uzywac na czestotliwosci 80mhz dosc czesto ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drednot Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 ja mam taki najtanszy transmiterek z allegro (~10zl) i jakość dźwięku jest OK. Czasami tylko ciężko go 'złapać'.... przeważnie puszczam muze z laptopa (brak line-in w radio) albo np. dzwiek podczas ogladania filmu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ja używałem dość często transmitera z Allegro za 25zł i powiem, że jakość wg. mnie jest lepsza niż ze stacji radiowej. Dźwięk w samochodzie puszczałem z SE K750 (MP3) i spisywał się wyśmienicie. Ludzie jeżdżący ze mna na początku myśleli, że to CD. Sprzęt mam nie najgorszy więc słychać wyraźnie jaka jakość tego transmitera. ;) Po pewnym czasie padł kabel wychodzący z transmitera. Jest w nim antena i to ona później sprawiała problemy na dorobionych kablach. Myślę, że lepszy jakościowo transmiter będzie jak znalazł. PS. Aha. W wakacje jak śmigaliśmy nad wodę to znajomi w swoich samochodach również słuchali u siebie. ;) Testowałem to także w domu (nie mieszkaniu) i w każdym miejscu odbierałem bez zniekształceń. Osobiście daję + temu rozwiązaniu. ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 więc jaki polecacie? jakich używacie? konkrety proszę, konkrety :) jest tego zatrzęsienie na allegro i sam nie wiem co wybrać :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jesli mozna odkurzyc stary temat, to moze linki do sprawdzonych modeli? Moj pda stalby sie centrum elektroniki w samochodzie - gps, gsm i mp3 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) odkopuje.. to moze teraz ktos napisze jaki poleca..? najlepiej zeby mial dobry czytnik kart sd i ładny dzwiek.. no i jak najtaniej.. np do 50zł :wink: aha no i czy z karty to to czyta jesli pliki sa posortowane w folderach czy musi wszystko razem? Edytowane 29 Listopada 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramowiec Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam jako ze radio mi padlo i nie czyta cd. Chce zakupic transmiter mp3 ktory sie podlacza do zapaliczki samochodowej.Moje wymagania to: -Zeby nie mial pilota, -Fajnie by bylo jak by mozna dac karty mmc albo sd za miast podlaczac mp3, -Ogolnie zeby dawal najlepsza jakos dzwieku, -Moze miec Eq ale nie musi bo mam w radiu, Cena w sumie obojetna wazne zeby produkt byl dobry.Najlepiej allegro. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Polecam fm transmiter Sony(nie pamiętam symbolu) w każdym razie z zenkiem sprawuje się wyśmienicie - jedyny minus to brak zasilania zenka z transmitera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...