dr.cox Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Do ilu można bezpiecznie zwiększyć napięcie na pamięci noname(3200) w codziennej pracy?Na razie moje no namy chodzą na 220 i timingi 2-4-4-8 na 2,7V. Edytowane 6 Lipca 2005 przez dr.cox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Dowolne, jeżeli będziesz je dobrze chłodził :rolleyes: BO tccd raczej nie masz w noname Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 W budzie wieje jeden wentyl 120mm.Właściweie to przy mojej płycie najwięcej można dać tylko 1.85 czyli niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 hmmm chyba jednak więcej ;) 2,9 karmiłem wszystko i szło ;] przecież sie nie rozlutują ;) .. btw ja masz org napisy na kostkach mozesz sie na www producenta dowiedziec przy jakim v teoretycznie padają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 jak zaczna parzyc to odpusc :lol: sie kiedys o hyniksy poparzylem;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...