SZiBi Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Czy ktos z was sprawdzal ten bios http://www.ocworkbench.com/bios/ecs/k7s5a/chb1029.zip (wersja z wczoraj) Jezeli tak to czy ma jakas poprawe pod wzegledem podkrecania i czy jest stabilny. Znalazlem kiedys na tym forum link do biosu ktory oferuje plynna zmiane fsb ale niestety probowalem ostatnio i nie moge tego postu znalezc znow :(. Czy ktos z Was zna link do takiego biosu czy chociarzby nazwe :) papa all i thx za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ale chlopie ja mam stary bios i athlona 1600 a na plycie stary ale chyba dobry bo przez ostatnie kilka miesiecy niemialem z nim problemow jest nieoficjalny ale naprawde dobry Chb0429.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 z tego co jest napisane txt to nic nowego dla oc tam nie ma ja nie flaszuje :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Oczywiscie niczego nowego nie ma w porownaniu do wczesniejszych cheepobiosow ale jak jedziesz na standardowym to mozesz go zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZiBi Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 niestety u mnie ta wersja biosu byla nieslychanie niestalbulna poprostu zwiecha za zwicha wiec zmienilem ja na starsza chb0809 bodajze i jest ok czy da sie usunac tego kolorowego screena szczerze mowiac wqrza mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 SZiBI - oczywiście, że się da :) Poszukaj w drugiej opcji od góry w biosie. Pewnie będzie full screen logo albo cos podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Kolega e!GrOObY ma racje... Dokladniej mowiac to Advanced Setup/Full Screen Logo (kedys wyszla wersja cheepo biosu dodajaca ta overclockerska opcje:) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...