Franzik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam Wszystkich, zakupiłem płytę Asusa A7N8X-E Deluxe z Fire Wire i kiedy chciałem zgrać film z kamery cyfrowej na komputer to nic z tego nie wyszło. Sprawdziłem w Biosie (Phoenix Award) i menadżerze urządzeń - żadnych konfliktów. Mimo to sprzęt nie działa. W czym jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Witam Wszystkich, zakupiłem płytę Asusa A7N8X-E Deluxe z Fire Wire i kiedy chciałem zgrać film z kamery cyfrowej na komputer to nic z tego nie wyszło. Sprawdziłem w Biosie (Phoenix Award) i menadżerze urządzeń - żadnych konfliktów. Mimo to sprzęt nie działa. W czym jest problem? 1532691[/snapback] Problem pewnie w systemie albo w sterownikach ale ani jednym ani drugim sie nie chwalisz to nie wiadomo jak pomagac :). Update, widze ze niby Win XP Prof, w taki mrazie z jakim service packiem ? no i jakie sa te sterowniki do FireWire ? Windowsowe czy od producenta, a jak od producenta to z CD czy z WWW.... Edytowane 10 Lipca 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...