Bump Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Mam 2 pytania co do gwarancji: -Czy mogą mi nie uznać gwarancji jeżeli na pamięciach mam przyklejone radiatory (nic poza tym) -Czy jeżeli karta była podkręcana (nic się z nią nie działo, pracowała stabilnie) a od 3 miesięcy działa na ustawieniach "defaultowych" to czy mogą mi nie uwzględnić gwarancji (wydaje mi się że nie jest to wina podkręcania) ?? P.S Kupiłem kartę w komputroniku, czy moze ktoś coś wie na temat np."nie uwzględniają gwarancji chociaż powinii, bo sprzęt był użytkowany zgodnie z warunkami gwarancji" ? Z góry dziękuję. :-| Edytowane 6 Lipca 2005 przez Bump Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 odklej radiatory, umyj pamieci i slij na gware. a jak przykleiles tak ze sie nie da oderwac bez urywania pamieci to albo wyslij i zobacz co powiedza albo slij do jakiegos serwisu zajmujacego sie naprawa graf ;) ogolnie to zawsze moga powiedziec ze ingerowales w sprzet i gwarancja nie jest wazna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ogolnie to jak ja wysylalem swoja karte [z radiatorami] to jak mi odsylali to NOWY egzemplarz, a radiatorki dostalem w osobnej kopertce [w paczce] olegancko... Nawet sie ilosc zgadzala... Wiec mysle ze looozzz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 podejrzewam ze to zalezy od goscia co akurat ja wezmie w lapska albo od samej firmy. jedni pomysla spoko, dbales chlodziles sprzed. drudzy stwerdza ze jak ingerowales to moga Cie olac i nei oddawac sprzetu/nie naprwaic ja bym probowal radiatorki jednak usunac. co do podkrecania to rozumiem ze kreciles softtem, w takim przypadku nic sie nie trzeba po prostu przynaca. jesli biosik to warto by wgac stary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...