Skocz do zawartości
vtg

Nokia 9500 I 9300

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić jeden z tych telefonów, ponieważ ostatnimi czasy wpadło troszkę kaski po sesji. Jednak nie wiem który, są to dwa najnowsze Communicatory Noki. Dużym plusem dla mnie jest WiFi w 9500, jednak 9300 jest troszkę ładniejsza i mniejsza.

Proszę o opinie, wypowiedzi na temat tych telefonów, problemy w użytkowaniu. Każde info będzie dla mnie cennym źródłem informacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głównie ma to służyć jako telefon, ale WiFi jest kuszącą propozycją na bardzo długie i bardzo nudne wykłady na uczelni (PolitechnikaWarszawska :)).

Myślałem też o jakimś PDA z gsm, wifi i gps (dużo poruszam się samochodem). Jednak nadal rozpatruje możliwość zakupu któregoś z telefonów w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem tak, nie namawiam na PDA, ale mam asusa a620 juz poltora roku, i ciagle zadziwia mnie mnogosc programow, soft jest praktycznie kazdy i do wszystkiego.

a uzywam go tak ze mam pda i telefon z bt (t610) wiec i internet mam na pda a i normalnie rozmawiac moge (a nie przez cegielke ;-) )

polecam pdaclub.pl => o palmtopach i wszystko co z tym zwiazane czyli smartphony, gps, wifi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem dziś HP iPAQ h6340, fajna sprawa tylko drogo z bajerami (4800PLN). Ma wszystko czego mi potrzeba (a nawet więcej), czyli GSM, WiFi i GPS. Musze się jeszcze rozejrzeć i dostać we właśne ręce te Nokie.

A jak się zdenerwuje to kupie sobie Sony PSP i bedzie spokój (i zabawa) ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi