Erdik Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 hmm mysle ze lipna plyta ECS to jak glof I GTi stary ale czasem jeszcze wchodzi na wysokie obroty no coz czeka ciebie zmiana plyty najlepiej jakasd markowa proponuje uzywke luz nowke ASUS? p.s przy moim configu mam 10.5k to jeli bym mial RADEONA 9700pro to bylby wynik !!!! pozdro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Kręc na 1.6GHz. 38MHz dla PCI nie jest groźne. Radim jedzie non-stop na P4 1.6@2.4GHz + GF4 Ti4200@ i wyciągnął 12000. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ale temp 60 w stress przy 1,6 mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ale jak na wiliamette to niezły wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 jakiego programu użyć do podkręcania RADKA??? bo mam doświadczenia tylko z NVIDIĄ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Edytuj posty bo się bałagan mały robi. RivaTuner jest uniwersalny. A jak nie to może Rage3D lub Radeonator (nie wiem czy obsługują R9700 - wątpie)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 po pierwsze procrl jest spoko ale mogl by byc pierwszy po drugie inni maja 800 3dmarkow(moj kolega HEHEHE) wiec nie przejmuj sie za i tak ci bezie wszystko chodzic zajebiscie a za rok i tak zmienisz na P4 np. 2.0GHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...