thomson Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 nabyłem radeona 7000 i tu pojawił się problem :lol: po instalacji windy i wszystkich niezbednych sterowników odpalam windowsa i pokazuje mi czarny ekran (w momencie w którym pojawia się pulpit) idzie tylko w awaryjnym (w dxdiag pokazuje mi brak obsługi dxdiag i przyspieszanie d3d niedostepne) pomocy juz nie mam pomysłów próbowałem kilku wersji sterownika, pewnie to jakas głupota ale sam wpasc na to nie moge :? DZIĘKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a instalowałeś system od nowa?? u mnie mój radek nie chciał za cholere się poprawnie zainstalować bez reinstalki windy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 to własnie po zainstalowaniu windowsa takie komedie na xp nawet sie nie odpalał teraz mam ME - troche lepiej w 640x480 odpala się ale wyżej za nic :( mysle ze to sterowniki ale jak ktos cos wie to pisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 zainstalowałem stery ze strony tweak`a troche lepiej ale tez mam w dxdiag "przyspieszenie texturowania agp niedostepne" i cos mi sie wiesza czasem (kursor stopi i koniec) :( :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...